reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

Kurczę dziewczyny szalejecie :D
@Rossiczka do fotelika planuję cos innego a ten myślę do gondoli ....hmmm póki co naczytalam się samych pozytywnych opimi. Zobaczymy.
W sobote jadę oglądać wózki i podjąć ostateczna decyzje. Zakup zostawie na później :) tak mi sie nie chce kupować :D

reklama
Ja pampersy kupiłam na tej promocji w Rossmanie. Dwa opakowania po 43 szt jedynek. A gdzie kupiłaś to wielkie opakowanie? W jakiej cenie?

pierwsze pampersy juz są :errr::-p
Ja też się zaopatrzylam [emoji1]

20170712_143628.jpg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170712_143628.jpg
    20170712_143628.jpg
    95,8 KB · Wyświetleń: 467
Ooo a powiedz jak ona jakościowo? Jest ok?
Ja zamówiłam beżowa i mam nadzieję, że szybko nie będzie czarna

m3sx3e3k25iia4nv.png
Jest bardzo ok :-) ja ja uwielbiam, ja skorzystałam z promocji jak na dzień matki wychodziła. Planuje w nią dziecka rzeczy do szpitala spakować

@reniuszek bo to dobra firma, więc nie dziwię się że opinie pozytywne. Wiesz ja nie mam w wózku gigantycznej gondoli, więc dla mnie ten spiworek za duży, bo bym musiała go jakoś zwijać aby się mieścił ;-) więc kupuje mały. Duży mam po Tobiaszku, więc może to też jest powód. Chociaż nie wyobrażam sobie w tym dużym noworodka [emoji23]

W ogóle tak ostatnio.myślałam, że takie duże rzeczy może uda się kupić w Black friday ;-)

reklama
Do góry