reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Ja planuje nie do końca października już wszystko bo jeśli będzie jak z córką to w listopadzie rodzic będę. Aniela urodziła się w 36tyg.
Ja mam podobnie , Maks z 35 tyg więc powinnam być zwarta i gotowa juz w październiku a tak powaznie mi się nie chce !
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hahahaha to u mnie luz, Bartek był wyciągany w 43 tygodniu! 15 dni po terminie! Ciekawe jak będzie tym razem ;-)
Rossiczka
Moderatorka
Mi lekarz mówił, że rzadko w którym szpitalu czekają do plus 10 dnia. Najczęściej 41 tyg i wywołują.Hahahaha to u mnie luz, Bartek był wyciągany w 43 tygodniu! 15 dni po terminie! Ciekawe jak będzie tym razem ;-)
Dziewczyny chociaż nigdy nic nie wiadomo, może tym razem donosicie :-)
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja pewnie w 38tyg będę miałam cc bo jak planowane to chyba tak się robi. Więc wypada na koniec listopada.Mi lekarz mówił, że rzadko w którym szpitalu czekają do plus 10 dnia. Najczęściej 41 tyg i wywołują.
Nie wyobrażam sobie przenosić. Z córką miałam termin na 2.02 i pamiętam, że 6 stycznia płakałam, że chce już urodzić, nie mam siły itp. I potem 11.01 już mi wody odeszly. Nie wiem jak bym wytrzymała do końca [emoji23]
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Miałam mieć cesarke w piątek 12 dni po terminie, przyjeżdżam i mówią że nie ma miejsca że mam wrócić w poniedziałek i tak minęło 15 dni....Mi lekarz mówił, że rzadko w którym szpitalu czekają do plus 10 dnia. Najczęściej 41 tyg i wywołują.
reklama
M@gda
Moderatorka
Ja dzis kupilam.Dziewczyny czy są jeszcze te promocyjne Pampersy w Lidlu? Jutro bym kupila. Tylko jeśli promocja się skończyła to bez sensu mi nakładać kilometrów.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom