No ja własnie też mam tylko keden ciuszek i jedne skarpetusie i tyle ale czekam na połówkowe aż sie nam potwierdzi płeć. Wogole to planowałam zakupy na pazdziernik ale chyba wczesniej zaczne jak tam was czytamKurczę całkiem sporo macie już tych rzeczy. Ja narazie mam tylko jedno ubranko no i łóżeczko bo po córce jest.
Jakoś cały czas wydaje mi się, że jeszcze dużo czasu. Ale chyba od sierpnia zacznę zakupy. [emoji4]
reklama
Angella210
Fanka BB :)
Ej ja tez nie mam jeszcze nic...Kurcze trzeba by się zacząć ogarniać
reniuszek
Love in the knick of time
Dziewcztea co myslicie ? Brać ? Śpiworki mają 110 długości wiec na cały okres wozkowy i saneczkowy.
I wzory fajne...
I wzory fajne...
Załączniki
reniuszek
Love in the knick of time
To mnie pocieszylas dzięki za info !Kochana czekaj, na koniec sierpnia zaufany sprzedawca będzie je miał na aliexpress po 60$ ja czekam teraz prawie 82$
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Może nie dla maluszka ale zamówiłam sobie torbe do szpitala będzie idealna
Rossiczka
Moderatorka
@blair_90 torbę mam tylko granatową To moja na siłownie Teraz raczej na basen Fajna pojemna Chciałam jasną, ale u mnie zaraz by czarna była
@reniuszek mi się elodie podobają, ale mam problem, że dla Maluszka będzie za wielki przez co nie wystarczająco ciepły, i do fotelika się nie nada. Ja wiem, że będziemy trochę jeździć.... i to wkladanie, wykładanie więc spiworek to must have
@reniuszek mi się elodie podobają, ale mam problem, że dla Maluszka będzie za wielki przez co nie wystarczająco ciepły, i do fotelika się nie nada. Ja wiem, że będziemy trochę jeździć.... i to wkladanie, wykładanie więc spiworek to must have
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ooo a powiedz jak ona jakościowo? Jest ok?@blair_90 torbę mam tylko granatową [emoji14] To moja na siłownie Teraz raczej na basen Fajna pojemna Chciałam jasną, ale u mnie zaraz by czarna była
Ja zamówiłam beżowa i mam nadzieję, że szybko nie będzie czarna
Karolcia90
Fanka BB :)
Miałam nie szaleć z różowymi zakupami.. Przypadkiem weszłam do pepco no i nie mogłam się powstrzymać [emoji16]
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią