reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Tekila jeśli mogę coś doradzić to zamow majtki na Allegro. W rossmanie są za 16 zł, a na all za 7.50 chodzi mi o tą firmę canpoll, ona podobno ma lepsze podkłady niż bella bo takie jakby taliowane i się nie przesuwają. Mają też majtki :)

reklama
Tekila właśnie mi uświadomiłaś, że ja też powinnam to zrobić, bo lekarz powiedział że w 36 tygodniu będziemy odstawiać luteine a po tym to można urodzić zaraz za kilka dni albo dotrwać normalnie do terminu więc też nie wiadomo. W każdym razie muszę dokupić potrzebne ubranka, pościel i wszystko na raz wyprać:-)

Ja wczoraj zamowilam drugi rozek w ktorym planuje klasc spac malego,w razie co kocyk cieniutki albo jakas pieluszke w zanadrzu bede miala:)
Jade morfologie sobie zrobic zelazo i magnez a tak mnie ssie z glodu nie lubie rano nie zjesc:D

Hej. ja rozkaz nie mam i nie kupuje. mam koc gruby mam kocyki cienkie mam kolderke, mam śpiworek do spania. będę testować co małemu podpasuje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

betka a czemu nie jesz? ciężarne nie muszą być na czczo całkowicie do badań mogą lekkie śniadanie zjeść i pić wodę :)
tylko przy obciążeniu glukoza trzeba być całkiem na głodnego :)

Zyciowa serio? Ja zawsze na czczo biegam.

Każdy maluch jest inny. U nas owijanie pomagało ale za to bylo darcie z kompiela. Dopiero jak zaczęliśmy lac sporo chlodniejsza wodę to się uspokoił. Do dziś w letniej się myje.

Ja też nic do szpitala nie mam jeszcze....

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

betka a czemu nie jesz? ciężarne nie muszą być na czczo całkowicie do badań mogą lekkie śniadanie zjeść i pić wodę :)
tylko przy obciążeniu glukoza trzeba być całkiem na głodnego :)

Wody popiłam rano ale na badanie chociażby żelaza min 8h na czczo trzeba być,gdybym robiła samą morfologię, że niekoniecznie na czczo to wiem:)jeszcze robiłam magnez

reklama
Tekila i dobrze robisz. Taka torba gotowa działa uspokajająco.

Anuleczka widocznie ty też źle odczytalas moje intencje bo nie miałam zamiaru siać konfliku. Na pewno każda z nas znajdzie swój idealny pomysł na spanie maluszka.

Wiktorka masz rację że dużo zależy od grubości. Tu trzeba zdać sir na intuicję i zdrowy rozsądek wiadomo że są różne produkty i różne temperatury nie zawsze można się sugerować tym vo robił ktoś inny.

Życiowa o to idealnie mi odpowiedzialas dlaczego ja mam pobierany mocz i krew po południu na wizycie u gina.

Do góry