reklama
kropa501
Fanka BB :)
Zakupiłam kojec dla Radka
Najmniejszy, jaki znalazłam na Allegro, jest bardzo fajny
Najmniejszy, jaki znalazłam na Allegro, jest bardzo fajny
kropa501
Tweenie, fajna rzecz, szkoda tylko, że kupujący ma urlop od 1970 r.
Kupiłam Radkowi wczoraj zestaw w Rossmanie - czapka cienka, na bawełnie, taka "przejsciówka":
eijf
kropa-ty to masz cos z tymi misiami) u nas na szczescie pogoda poki co na "bez czapki" ale pewnie zimnica jeszcze wroci.musze poszukac malej jakies wiosenne
tweenie-ja na szczescie dalam rade zimie i nigdy nie utknelam tymi moimi malymi kolkami.w tym roku juz opadow snieznych sie nie spodziewam.
tweenie-ja na szczescie dalam rade zimie i nigdy nie utknelam tymi moimi malymi kolkami.w tym roku juz opadow snieznych sie nie spodziewam.
kropa501
kropa-ty to masz cos z tymi misiami) u nas na szczescie pogoda poki co na "bez czapki" ale pewnie zimnica jeszcze wroci.musze poszukac malej jakies wiosenne
eijf, bo on fajnie w misiowych rzeczach wygląda Patrz --> fotka w galerii
To ile macie stopni, że bez czapki już śmigacie?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
hahahahaa, skubany. Pokażę eMkowi, pewno też będzie chciał taki urlopikTweenie, fajna rzecz, szkoda tylko, że kupujący ma urlop od 1970 r.
a co do kojca... cholera zastanawiam się, czy takie coś mi się przyda... i jak moje dziecię na to zareaguje... Muszę ze względu na asymetrię ograniczyć leżaczek tylko do karmienia, więc jak będę potrzebowała zrobić coś w domu, muszę gdzieś to dziecko bezpiecznie ulokować...
ta misiowa czapka jest na prawde wystrzalowa heh
na dziewczynke tutaj znajdziecie fajne rzeczy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
na dziewczynke tutaj znajdziecie fajne rzeczy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama
eijf
mysza-ja mam kojec od urodzenia ale wiecej przeywaja w nim koty.wczesniej mala nienawidzila lezec sama a teraz za malo jej w nim miejsca bo chce pelzac,za chwile pewnie raczkowac tak wiec stoi sobie sam dla siebie.jest to rzeczywicie dobre by na chwile ulokowac bezpiecznie dziecko ale pytanie czy w nim posiedzi?znam dzieci ktore grzecznie sie bawia a znam i takie ktore nigdy w czyms takim siedziec nie chcialy.ty najlepiej znasz swoje dziecko.ja dam majel luz i niech zasuwa po pokoju.niedlugo po prostuzabezpiecze co sie da
andree-ktos jej bardzo entuzjastyczny z tymi wykrzyknikami
czy mnie sie wydaje czy next to bardzo pozadana marka ?
andree-ktos jej bardzo entuzjastyczny z tymi wykrzyknikami
czy mnie sie wydaje czy next to bardzo pozadana marka ?