reklama
brejka
Szczęśliwa mamusia
Mój też już pojechał do Lidla i chyba pół sklepu wykupi żeby starczyło na 3 miechy bo tak średnio robią tam promocje
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
A ja niestety sie spoznilam ah a tak mi zalezalo:-):-)no trudno jutro pojeade z rana mowila ze moze jeszcze beda to zakupie
Madzik a te rajtuzji gatunkowe sa fajne???
Madzik a te rajtuzji gatunkowe sa fajne???
kacperek i fasolka
a ile normalnie pampersy kosztuja i za ile sztuk?
cos w graniczach 51-56zl w zaleznosci jaki sklep. a pakowane sa w tych wiekszych paczkach. wejdz sobie na strone lidla i tam w ulotce z czego pamietam sa pokazane rozmiary i ilosc.
M
madzik1980
Gość
Zamówiłam dla Julki takie siedoznko do kąpieli,bo juz mi fajnie zaczyna siedzieć
Siedzonko żabka do kąpieli SMOBY SUPERPRODUKT !! (1420326518) - Aukcje internetowe Allegro
Siedzonko żabka do kąpieli SMOBY SUPERPRODUKT !! (1420326518) - Aukcje internetowe Allegro
perla2212
a ja wlasnie Laurkowe siedzonko sprzedaje bo juz prawie miesiac bezuzyteczne stoiZamówiłam dla Julki takie siedoznko do kąpieli,bo juz mi fajnie zaczyna siedzieć
reklama
sasanka1
pomozcie
chce kupic julce buciki dokladnie takie H&M PIĘKNE BUCIKI dla DZIEWCZYNKI nr 16/17 (1412921355) - Aukcje internetowe Allegro beda uzyte na chrzest bo bedzie miala czerwone dodatki i nie wiem jaki rozmiar teraz ma 11 cm stopke jakbym wziela 13-14 cm to na maj bylyby dobre buty maja gumke wiec tez beda sie trzymaly jesli beda wieksze ale nie chce przesadzic
chce kupic julce buciki dokladnie takie H&M PIĘKNE BUCIKI dla DZIEWCZYNKI nr 16/17 (1412921355) - Aukcje internetowe Allegro beda uzyte na chrzest bo bedzie miala czerwone dodatki i nie wiem jaki rozmiar teraz ma 11 cm stopke jakbym wziela 13-14 cm to na maj bylyby dobre buty maja gumke wiec tez beda sie trzymaly jesli beda wieksze ale nie chce przesadzic