reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mamusie ktore o dpoczatku uzywalyscie lozeczke turystycznych?jakie sa Wasze wrazenia?pzrez najblizsze pol roku bede sie dwa razy przeprowadzac i duzo podrozowac, wiec postanowilam zmienic lozeczko na turystyczne..doradzcie ,ktore najlepsze?moze przekonam Filipa do spania tam w dzien, bo poki co w dzien kroluje wozek, ale chyba nie bardzo mu tam wygodnie....

reklama
alcia 81 mój sypia jak jeździmy doi dziadków , wsio ok tylko materac szeleścił i trochę trwało zanim sie przyzwyczaił

hej dziewczyny. mam pytanie, od pewnego czasu zamierzam się z zakupem niekapka z silikonową końcówką, żyby Nadia do mleka miała. Czy któraś z was używała, bądź używa? A może ktoś z rodziny lub znajomych? Potrzebuję jakiś opinii, bo kilka różnych jest obecnie w sklepach i nie wiem jaki się najbardziej nada do mleczka...

my mamy łóżeczko arti z rozkładanymi płozami, mały w dzień śpi bez sprzeciwu:-)
kinia ja też taki niekapek chcę do herbatki i też nie wiem jaki:sorry:

dzieki za odpowiedzi co do lozeczka:)
co do niekapka,my mamy tomme tipi explorer , taki pierwszy treningowy i w ogole sie nie sprawdza...dziobek jest z silikonu , ale twardy i Filip traktuje go jak gryzak..dzisiaj ogladalam od 6 m-cy nuk i chyba zakupie, bo dziobek jest bardziej elastyczny

gaja do herbatki mam lovi z miękkim ustnikiem i sprawdza się rewelacyjnie.
A do mleczka zastanawiam się nad nukiem activ cup, albo tommee tippee tip it up

ja mam nuka treningowy i młody pije z niego głownie soki i herbatę ale mleko tez sie zdarzyło nawet z kaszką przeszło;) jestem bardzo zadowolona uwielbia ta butelkę mamy z Aventu jeszcze co dostał w prezencie ale butelka beznadziejna nie da sie jej trzymać i smoczek mu nie odpowiada
NUK FC DISNEY Butelka kubek niekapek 150 ml czerwo (1576391296) - Aukcje internetowe Allegro taki sam mamy niebieski:) fajnie go trzyma bo ma uszka do góry a ten aventowy ma na dół i nie potrafi złapać :)

Ja mam niekapek NUK'a i jestem bardzo zadowolona.Kaska spi popoludniami w lozeczku turystycznym mamy HAUCK a w nocy w drewniamym wydaje mi sie ze nie robi to jej roznicy :)

reklama
Mamusie ktore o dpoczatku uzywalyscie lozeczke turystycznych?jakie sa Wasze wrazenia?pzrez najblizsze pol roku bede sie dwa razy przeprowadzac i duzo podrozowac, wiec postanowilam zmienic lozeczko na turystyczne..doradzcie ,ktore najlepsze?moze przekonam Filipa do spania tam w dzien, bo poki co w dzien kroluje wozek, ale chyba nie bardzo mu tam wygodnie....
Ja mam HAUCKA maly spi w nim od urodzenia , tylko ja kupilam do niego normalny materac gryczano - kokosowy.

hej dziewczyny. mam pytanie, od pewnego czasu zamierzam się z zakupem niekapka z silikonową końcówką, żyby Nadia do mleka miała. Czy któraś z was używała, bądź używa? A może ktoś z rodziny lub znajomych? Potrzebuję jakiś opinii, bo kilka różnych jest obecnie w sklepach i nie wiem jaki się najbardziej nada do mleczka...

ja mam nuka treningowy i młody pije z niego głownie soki i herbatę ale mleko tez sie zdarzyło nawet z kaszką przeszło;) jestem bardzo zadowolona uwielbia ta butelkę mamy z Aventu jeszcze co dostał w prezencie ale butelka beznadziejna nie da sie jej trzymać i smoczek mu nie odpowiada
NUK FC DISNEY Butelka kubek niekapek 150 ml czerwo (1576391296) - Aukcje internetowe Allegro taki sam mamy niebieski:) fajnie go trzyma bo ma uszka do góry a ten aventowy ma na dół i nie potrafi złapać :)
Moj Maxiu pija wlasnie z takiej butelki NUK od czwartego miesiaca , bo ja bardzo szybko wyrzucilam smoczki. ( pije z tego i herbatke a czasami tez mleko) Teraz rozpoczynamy nauke picia z normalnego kubeczka.

Do góry