reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - spodziewamy się naszego Tymonka w połowie września i zaczynamy powoli kompletować wyprawkę. Mam straszny problem z wyborem wózka.
Już w zasadzie byliśmy zdecydowani na Tako Jumpera X, ale naczytałam się opinii, że to nie jest wózek dla dzieci urodzonych w sierpniu i wrześniu, bo w połowie zimy maluchy wyrastają z gondoli i trzeba je dawać do spacerówki...
Czy ma któraś z Was ten wózek - a jeśli nie to czy jesteście zadowolone ze sowich wózków i jakie to są ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - spodziewamy się naszego Tymonka w połowie września i zaczynamy powoli kompletować wyprawkę. Mam straszny problem z wyborem wózka.
Już w zasadzie byliśmy zdecydowani na Tako Jumpera X, ale naczytałam się opinii, że to nie jest wózek dla dzieci urodzonych w sierpniu i wrześniu, bo w połowie zimy maluchy wyrastają z gondoli i trzeba je dawać do spacerówki...
Czy ma któraś z Was ten wózek - a jeśli nie to czy jesteście zadowolone ze sowich wózków i jakie to są ?

Mama Boo ja akurat nie mam tego wozka, ale masz racje, ze mamy wrzesniowe powinny miec wozki z wieksza gondola. My mamy xlandera xa i gondola podobna bardzo do Tako jumper x (tez nad nim sie zastanawiałam), czyli nie za duza. Jezdzilismy nia do marca, ale to tylko dlatego, ze nasz smyk nie za duzy jest.

Mama Boo ja polecam Jedo. Mloda jezdzila w gondoli do marca. Mozesz w nim podniesc oparcie, zeby dziecko siedzialo. Mloda mogla jezdzic w gondoli jeszcze dluzej, tylko ze jej sie juz nudzilo i przeszlismy na spacerowke:-)

roan marita ;-) wielka gondola, super wygodny
pozdrawiam i spokojnego oczekiwania życzę

Bardzo Wam dziękuję, wózek po nocach mi już spać nie daje ;-)
Gaja23 o coś takiego właśnie chodziło - bardzo podobny do Tako Jumper X, mniej więcej w tej samej cenie a gondolka większa, bo 80 cm :-) Ten fiolet mnie ujął :-)

reklama
mama boo jak chcesz wózek z Tako polecam Wariorra mój smyk urodził się dość duży i jeździliśmy również do marca ma podnoszony zagłówek fajna funkcja , w prawdzie trochę ciężki ale świetnie się prowadzi można wszystko wyprać. powodzenia życzę

Do góry