Mamusie ktore o dpoczatku uzywalyscie lozeczke turystycznych?jakie sa Wasze wrazenia?pzrez najblizsze pol roku bede sie dwa razy przeprowadzac i duzo podrozowac, wiec postanowilam zmienic lozeczko na turystyczne..doradzcie ,ktore najlepsze?moze przekonam Filipa do spania tam w dzien, bo poki co w dzien kroluje wozek, ale chyba nie bardzo mu tam wygodnie....
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
hej dziewczyny. mam pytanie, od pewnego czasu zamierzam się z zakupem niekapka z silikonową końcówką, żyby Nadia do mleka miała. Czy któraś z was używała, bądź używa? A może ktoś z rodziny lub znajomych? Potrzebuję jakiś opinii, bo kilka różnych jest obecnie w sklepach i nie wiem jaki się najbardziej nada do mleczka...
dzieki za odpowiedzi co do lozeczka
co do niekapka,my mamy tomme tipi explorer , taki pierwszy treningowy i w ogole sie nie sprawdza...dziobek jest z silikonu , ale twardy i Filip traktuje go jak gryzak..dzisiaj ogladalam od 6 m-cy nuk i chyba zakupie, bo dziobek jest bardziej elastyczny
co do niekapka,my mamy tomme tipi explorer , taki pierwszy treningowy i w ogole sie nie sprawdza...dziobek jest z silikonu , ale twardy i Filip traktuje go jak gryzak..dzisiaj ogladalam od 6 m-cy nuk i chyba zakupie, bo dziobek jest bardziej elastyczny
Kinia1
Wrześniowa mama '10
gaja do herbatki mam lovi z miękkim ustnikiem i sprawdza się rewelacyjnie.
A do mleczka zastanawiam się nad nukiem activ cup, albo tommee tippee tip it up
A do mleczka zastanawiam się nad nukiem activ cup, albo tommee tippee tip it up
ja mam nuka treningowy i młody pije z niego głownie soki i herbatę ale mleko tez sie zdarzyło nawet z kaszką przeszło jestem bardzo zadowolona uwielbia ta butelkę mamy z Aventu jeszcze co dostał w prezencie ale butelka beznadziejna nie da sie jej trzymać i smoczek mu nie odpowiada
NUK FC DISNEY Butelka kubek niekapek 150 ml czerwo (1576391296) - Aukcje internetowe Allegro taki sam mamy niebieski fajnie go trzyma bo ma uszka do góry a ten aventowy ma na dół i nie potrafi złapać
NUK FC DISNEY Butelka kubek niekapek 150 ml czerwo (1576391296) - Aukcje internetowe Allegro taki sam mamy niebieski fajnie go trzyma bo ma uszka do góry a ten aventowy ma na dół i nie potrafi złapać
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Ja mam niekapek NUK'a i jestem bardzo zadowolona.Kaska spi popoludniami w lozeczku turystycznym mamy HAUCK a w nocy w drewniamym wydaje mi sie ze nie robi to jej roznicy
reklama
Saraa
Fanka BB :)
Ja mam HAUCKA maly spi w nim od urodzenia , tylko ja kupilam do niego normalny materac gryczano - kokosowy.Mamusie ktore o dpoczatku uzywalyscie lozeczke turystycznych?jakie sa Wasze wrazenia?pzrez najblizsze pol roku bede sie dwa razy przeprowadzac i duzo podrozowac, wiec postanowilam zmienic lozeczko na turystyczne..doradzcie ,ktore najlepsze?moze przekonam Filipa do spania tam w dzien, bo poki co w dzien kroluje wozek, ale chyba nie bardzo mu tam wygodnie....
hej dziewczyny. mam pytanie, od pewnego czasu zamierzam się z zakupem niekapka z silikonową końcówką, żyby Nadia do mleka miała. Czy któraś z was używała, bądź używa? A może ktoś z rodziny lub znajomych? Potrzebuję jakiś opinii, bo kilka różnych jest obecnie w sklepach i nie wiem jaki się najbardziej nada do mleczka...
Moj Maxiu pija wlasnie z takiej butelki NUK od czwartego miesiaca , bo ja bardzo szybko wyrzucilam smoczki. ( pije z tego i herbatke a czasami tez mleko) Teraz rozpoczynamy nauke picia z normalnego kubeczka.ja mam nuka treningowy i młody pije z niego głownie soki i herbatę ale mleko tez sie zdarzyło nawet z kaszką przeszło jestem bardzo zadowolona uwielbia ta butelkę mamy z Aventu jeszcze co dostał w prezencie ale butelka beznadziejna nie da sie jej trzymać i smoczek mu nie odpowiada