reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ksiulka dziękuję :-) Też o nim myślałam, jeszcze trochę czasu mamy więc nie spieszymy się z tą decyzją. Nie ukrywam, że Tako ma bardzo dobre opinie i jest bardzo sprawdzonym i popularnym wózkiem.

reklama
Ja miałam Tako Jumber i byłam zadowolona. Jedynie spacerówki nie użyłam ani razu bo wymieniłam od razu na lżejszą bo taką potrzebowałam. Spokojnie do marca woziłam maluszka w gondoli w śpiworku i kombinezonie. No chyba że dziecko będzie bardzo duże.
Jedynie waga ale nie należy z kolei do najcięższych. Wogóle to mam ten wózek do sprzedania. ( Jak nowy co widać po kołach)

Dziewczyny mam do Was pytanie - mozecie polecic jakis dobry kubek niekapek i od kiedy mozna go uzywac - czytalam ostatnio ,ze dobrze go wprowadzac w miare szybko . I jeszcze poardzcie mi jakies dobre funkcjonalne nosidelko - wybieramy sie nad morze i mysle,ze fajnie by bylo malucha w nosidelko wmocowac:-)

Dziewczyny mam do Was pytanie - mozecie polecic jakis dobry kubek niekapek i od kiedy mozna go uzywac - czytalam ostatnio ,ze dobrze go wprowadzac w miare szybko . I jeszcze poardzcie mi jakies dobre funkcjonalne nosidelko - wybieramy sie nad morze i mysle,ze fajnie by bylo malucha w nosidelko wmocowac:-)
ja mam niekapek canpol babies balonik u dla mnie rewelka, Emil juz od 2 m-cy z niego pije

moja córcia używa od jakiegoś miesiąca - mamy kubek niekapek z aventu :) bardzo fajny :) ale mała jak nie chciała pić tak nie chce i w ciągu dnia 10 ml herbatki to sukces :p

My mamy niekapek lovi i rewelacja, Nadula pije z niego bardzo chętnie. Duży plus dla naprawdę fajnego ustnika, jedyny minus to brak na nim miarki, ale i tak polecam :)

Jakie polecacie zabawki na ten okres 8 miesiąca? moja córcia bawi sie tylko grzyechotkami, zastanawiam sie nad kupnem czegoś fajnego. Jakiś organek z odgłosami zwierzątek albo kubełka z otworkami do któych wrzuca sie klocki o różnych kształtach. Co mi polecacie?

Ja mialam niekapek aventu i mloda nie potrafila sie z niego napic. Tylko gryzla. Kupilam z Nuka. Pije z niego bez zadnych problemow. Chcialam tez kupic jej ten kubek 360 stopni z Lovi. Ma juz ktoras?
Misiuunia tez wlasnie sie zastanawiam nad nowymi zabawkami dla Laury. Polecam klocki, z ktorych mozna zbudowac wieze (uwielbia przewracac), poza tym wciaz kroluja pilki. Mamy 3 z roznych materialow. Jedna taka do masazu z kolcami. Poczatkowo mala sie jej bala, teraz ja uwielbia. Teraz kupilam banki mydlane i takie kolka co zaklada sie na patyk od najwiekszego do najmniejszego- mloda zainteresowana tylko patykiem i gryzieniem:-D

reklama
ja mam taki okres przejściowy i nie wiem co zrobić, bo Maja jeszcze nie siedzi sama więc niektóre zabawki byłby raczej niewygodne, matą też sie już nie bawi, teraz ma etap siedzienia w wysokim krzesełku i bawienia sie tam gryzaczkami i grzechotkami dlatego potrzebuje czegoś co mogłabym jej tam postawić żeby sama mogła sobie ruszać i dotykac

dzisiaj kupiłam takie pianinko z róznymi odgłosami zwierzątek, była juz pierwsza próba zabawy - bardzo spodobały jej sie melodyjki i odgłosy, ale jest minus bo sama jeszcze nie potrafi nacisnąć żeby grało (chociaz zdarza sie ze sie uda ale nie za często) zobaczymy co wyjdzie w czasie :D

Do góry