reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

aaaa mamuski z dziewczynkami starszymi!!!! możecie mi polecić jakiegoś fajnego bobasa dla Blanki tylko żeby był gumowy cały bo ona teraz też chcę mieć dzidzie do pielęgnacji ,kąpać,karmić, przewijać lulać, i takie tam!!!
na allegro jest sporo ale nie wiem, która lala faktycznie jest fajna a większość jest z materiałowym tułowiem a takie to kapać kiepsko:p

reklama
aaaa mamuski z dziewczynkami starszymi!!!! możecie mi polecić jakiegoś fajnego bobasa dla Blanki tylko żeby był gumowy cały bo ona teraz też chcę mieć dzidzie do pielęgnacji ,kąpać,karmić, przewijać lulać, i takie tam!!!
na allegro jest sporo ale nie wiem, która lala faktycznie jest fajna a większość jest z materiałowym tułowiem a takie to kapać kiepsko:p

Moja Ania też niestety nie lalkowa tylko misiowa-misia "karmi cyckiem", kładzie go sobie do odbicia, robi dokładnie to samo co ja, ale ostatnio z powodu filmów z barbie zainteresowała się lalkami barbie.

Asiek śliczne rodzeństwo:)

lilu pięknie urządzone łózeczko:)
asiek wylicytuj i mi cos, bo ja nie umiem, co próbuje to i tak kupuje za duzo większą cene niz powiedziałam sobie ze dam , wole kup teraz bo szybciej i zawsze się uda:)

małpko a w opisach nie ma czy lalka jest cała gumowa czy z tym materaiałem? ja nie znam sie na lalkach wogóle więc nie pomogę

Asiek ja kiepska w te klocki jestem.

lilu pięknie urządzone łózeczko:)
asiek wylicytuj i mi cos, bo ja nie umiem, co próbuje to i tak kupuje za duzo większą cene niz powiedziałam sobie ze dam , wole kup teraz bo szybciej i zawsze się uda:)

małpko a w opisach nie ma czy lalka jest cała gumowa czy z tym materaiałem? ja nie znam sie na lalkach wogóle więc nie pomogę

ja zawsze zaczynam licytacje w ostatniej minucie, zeby nie podbijac niepotrzebnie ceny... daje swoje maximum jakies 15s przed zakonczeniem...
tu jest link do trwajacej jeszcze aukcji MATA EDUKACYJNA KICK & DISCOVER TINY LOVE (1296950359) - Aukcje internetowe Allegro ja identyczna wylicytowalam...

zobaczcie jakie cuuudo :)) ale ja sie nie skusze- za duzo juz kasy wydałam :( http://allegro.pl/disney-cudo-myszka-mini-pajacyk-0-3-m-i1294816549.html

Ostatnia edycja:
ja zawsze zaczynam licytacje w ostatniej minucie, zeby nie podbijac niepotrzebnie ceny... daje swoje maximum jakies 15s przed zakonczeniem...
tu jest link do trwajacej jeszcze aukcji MATA EDUKACYJNA KICK & DISCOVER TINY LOVE (1296950359) - Aukcje internetowe Allegro ja identyczna wylicytowalam...

zobaczcie jakie cuuudo :)) ale ja sie nie skusze- za duzo juz kasy wydałam :( * DISNEY * CUDO * MYSZKA MINI * PAJACYK * 0-3 M (1294816549) - Aukcje internetowe Allegro

Pajacyk jest cudny! A ja mam problem, bo mój mąż kupił małemu te body co Sara i pajacyk podobny to tego, co Sara, czyli taki mikołajek, no i moja Ania też chcę taki mikołajkowy strój. W zeszłym roku miała taką sukienkę, ale teraz tak urosła, że chyba raczej już nie bedzie pasowac.

Asiek przepiekny ten pajacyk, ale na Antosia nie bardzo by pasował:-D:-D

A jesli chodzi o mate to jak wspomniałam ze bym kupiła ładniejsza to ochrzan dostałam:-p:tak:

reklama
Do góry