reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

aaaa mamuski z dziewczynkami starszymi!!!! możecie mi polecić jakiegoś fajnego bobasa dla Blanki tylko żeby był gumowy cały bo ona teraz też chcę mieć dzidzie do pielęgnacji ,kąpać,karmić, przewijać lulać, i takie tam!!!
na allegro jest sporo ale nie wiem, która lala faktycznie jest fajna a większość jest z materiałowym tułowiem a takie to kapać kiepsko:p

reklama
aaaa mamuski z dziewczynkami starszymi!!!! możecie mi polecić jakiegoś fajnego bobasa dla Blanki tylko żeby był gumowy cały bo ona teraz też chcę mieć dzidzie do pielęgnacji ,kąpać,karmić, przewijać lulać, i takie tam!!!
na allegro jest sporo ale nie wiem, która lala faktycznie jest fajna a większość jest z materiałowym tułowiem a takie to kapać kiepsko:p

Moja Ania też niestety nie lalkowa tylko misiowa-misia "karmi cyckiem", kładzie go sobie do odbicia, robi dokładnie to samo co ja, ale ostatnio z powodu filmów z barbie zainteresowała się lalkami barbie.

Asiek śliczne rodzeństwo:)

lilu pięknie urządzone łózeczko:)
asiek wylicytuj i mi cos, bo ja nie umiem, co próbuje to i tak kupuje za duzo większą cene niz powiedziałam sobie ze dam , wole kup teraz bo szybciej i zawsze się uda:)

małpko a w opisach nie ma czy lalka jest cała gumowa czy z tym materaiałem? ja nie znam sie na lalkach wogóle więc nie pomogę

Asiek ja kiepska w te klocki jestem.

lilu pięknie urządzone łózeczko:)
asiek wylicytuj i mi cos, bo ja nie umiem, co próbuje to i tak kupuje za duzo większą cene niz powiedziałam sobie ze dam , wole kup teraz bo szybciej i zawsze się uda:)

małpko a w opisach nie ma czy lalka jest cała gumowa czy z tym materaiałem? ja nie znam sie na lalkach wogóle więc nie pomogę

ja zawsze zaczynam licytacje w ostatniej minucie, zeby nie podbijac niepotrzebnie ceny... daje swoje maximum jakies 15s przed zakonczeniem...
tu jest link do trwajacej jeszcze aukcji MATA EDUKACYJNA KICK & DISCOVER TINY LOVE (1296950359) - Aukcje internetowe Allegro ja identyczna wylicytowalam...

zobaczcie jakie cuuudo :)) ale ja sie nie skusze- za duzo juz kasy wydałam :( http://allegro.pl/disney-cudo-myszka-mini-pajacyk-0-3-m-i1294816549.html

Ostatnia edycja:
ja zawsze zaczynam licytacje w ostatniej minucie, zeby nie podbijac niepotrzebnie ceny... daje swoje maximum jakies 15s przed zakonczeniem...
tu jest link do trwajacej jeszcze aukcji MATA EDUKACYJNA KICK & DISCOVER TINY LOVE (1296950359) - Aukcje internetowe Allegro ja identyczna wylicytowalam...

zobaczcie jakie cuuudo :)) ale ja sie nie skusze- za duzo juz kasy wydałam :( * DISNEY * CUDO * MYSZKA MINI * PAJACYK * 0-3 M (1294816549) - Aukcje internetowe Allegro

Pajacyk jest cudny! A ja mam problem, bo mój mąż kupił małemu te body co Sara i pajacyk podobny to tego, co Sara, czyli taki mikołajek, no i moja Ania też chcę taki mikołajkowy strój. W zeszłym roku miała taką sukienkę, ale teraz tak urosła, że chyba raczej już nie bedzie pasowac.

Asiek przepiekny ten pajacyk, ale na Antosia nie bardzo by pasował:-D:-D

A jesli chodzi o mate to jak wspomniałam ze bym kupiła ładniejsza to ochrzan dostałam:-p:tak:

reklama
Do góry