reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

ja tez mam karuzele z wyswietlaczem i mojego Emilka wcale te obrazki nie interesują, karuzela i owszem ale nie za długo, za to godzinami moze się wpatrywać w moją buzie, tymbardziej jak mama ma okulary (czarno-białe). narazie hitem są wszelkie grzechotki, telewizor i zdjecia czarno-białe ze sluby naszego, które wiszą na ścianie w sypialni

reklama
ja mam to szczeście że moja mama zawsze sie pyta co kupic dziewczynką w prezencie tylko ona z reguły przeznacza po 50zl na jedna wiec bez sensu zeby kupywala cos nowego a ja maniaczka allegrowa zawsze cos znajde używanego w dobrej cenie :))

a ja mam wybrać jakie chcę krzesełko do karmienia i mała dostanie w prezencie, tylko ja kompletnie nie orientuję się w temacie. Wiem tyle, że chciałabym żeby miało regulację wysokości. , no i nie było zbyt drogie bo wujek chce kupić a on jeszcze student to budżet pewnie ograniczony.

ja mam to szczeście że moja mama zawsze sie pyta co kupic dziewczynką w prezencie tylko ona z reguły przeznacza po 50zl na jedna wiec bez sensu zeby kupywala cos nowego a ja maniaczka allegrowa zawsze cos znajde używanego w dobrej cenie :))

moja mama tez pyta co ma kupic. Bo po co wydawac ma kase na cos co sie nam nie spodoba albo nie przyda. Ale jeszcze nie wiem co chcemy dla Antosia.

KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z FUNKCJA BUJANIA SKLADANE (1284566208) - Aukcje internetowe Allegro
my dostaliśmy na chrzest takie krzesełko od teściów, kupowali w sklepie zapłacili 280zł, wygląda solidnie, ale jeszcze z niego nie korzystaliśmy z wiadomych względów

krzesełko b. ładne. I na bank sie przyda. Tylko ze na gwiazdke to nie bede mowiła o krzesełku bo troszke za drogi prezent.
Ale jak Antos sie urodził to dostał od tesciow 5 stowek, i potem jeszcze 2 jak bylismy u nich z wizytą. Wiec te pieniazki przeznacze na jakas uzyteczna rzecz np. krzesełko. Tylko ze kupie w pozniejszym terminie bo nie mam gdzie przechowywac

I jeszcze musze kupic na gwiazdke prezent dla 4-latka, 7-latka, 2-latki i 6-miesiecznego bobasa. Tylko nie mam pomysłu za bardzo:eek:.

no i wlasnie tutaj jest dylemat z mowieniem co chcemy...bo nie wiadomo, na ile mozna sobie pozwolic?ja powiedzialam bratu , ze chce mate ale, ze ta ktora mi sie podobala to ponad 200zl, wiec zaoferowalam, ze ja dam polowe.Oczywiscie sie nie zgodzili i powiedzieli, ze to prezent od wszystkich, wiec mam sie nie martwic..a z drugiej strony, akceptowanie czegos co nam sie nie podoba i jest gorszej jakosci, tez bez sensu...wtedy chyba lepiej dostac pieniazki, nawet niewielka sume..mozna do czegos dolozyc!albo pomysl Asiek tez jest dobry:)
a co do karuzeli, ja sie dlugo zastanawialam i kupilam normalna DIsneya,mbez wyswietlacza i chyba dobrze zrobilam..Filip bardziej docenia melodyjke, niz zabawki..tzn. po 10 min. juz odwraca glowe i szuka czegos innego....najlepsza biala sciana:)albo patrzy na karuzele, robi sie strasznie podekscytowany, macha lapkami, nozkami, probuje gadac i na koniec wkurzony zaczyna plakac:)nigdy nie wiem czemu, chcialby dotknac?

Moja ma tak samo z karuzelą.. ale ja glupia kupilam tą drogą fishera z projektorem itd. patrzy, uśmiecha się, macha łapkami i jest coraz bardziej podekscytowana i zaraz ryk.. tez wygląda jakby chciała złapać... :-) i się wkurza jak nie daje rady :-)

a u mnie karuzela sprawdzila sie w 100% az sama w szoku byłam to właśnie dzieki niej nie musze nosic mala na rekach czy lulac zeby zasneła, i wielki plus ze ma pilota :)))

reklama
a ja mojemu dziecku nie kupilam zadnej karuzeli:(( nie wiem jaka..jestem tak niezdecydowana ze brak slow..

asiek to akwarium pierwszy raz widze i bardzo mi sie podoba..

u nas jak juz ktos obdarowuje malego to zawsze kasa..dostal troche pieniazkow jak sie urodzil i odlozylismy.

Do góry