reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
no właśnie tak myślałam że może kogoś "zainspiruje" :))
Super pomysl , ja swojemu zamowilam w rosmannie kubek do kawy ze zdjeciem naszej calej trojki , zeby codziennie pijac kawe o nas myslal:-):-D

A z mysla o Bozym narodzeniu kupilam Maxowi takie cudo
!B5kGF-gBWk~$(KGrHqN,!jcEybYyB,!iBMuJZLo-sg~~_12[1].jpg
u mnie szalenstw swiatecznych ciag dalszy wlasnie zakupilam czadowe body w H&M

DXL910_80469_10100_54_2620[1].jpg

Ostatnia edycja:
Ja mam Nivea na chłodek, wiatr, mróz i sprawdza się a do tego ładnie pachnie.Przy chłopakach też taki miałam...

Ja dokładnie tak samo, przy Ani i teraz przy Kamilu.

Sara body są super! ja też chcę takieee.

Ja się też pochwalę - Kamil dostał w prezencie na chrzciny, ale będą dopiero na Wielkanoc pasować.

DSC00863.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - widze wracamy do szalu zakupow:)

Saara - widze, ze w Niemczech juz tez szal bozonarodzeniowy?tutaj juz obled!ja mam takie body-koszule w niebieskie paseczki z nexta, ale przy Twoim sie chowa...poprostu super:)tylko jeszcze spodnie w kancik potzrebne:)albo spiochy;)

Anitas - czy ja dobrze widze, ze to jest pajacyk?bomba:)elegancja i wygoda;)

reklama
Saraa śliczne te body, ciekawe czy u nas w H&M będą, szkoda ze muszę jechac do koszalina bo w kołobrzegu nie ma:(
można wiedziec ile kosztowały, strasznie mi się podobają:)

Do góry