reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Dziewczyny, a czy któraś nosi dziecko w chuście? Bo ja chciałabym zacząć, ale nie orientuję się w tych chustach. Możecie polecić jakąś stronkę, z której kupiłyście chustę? albo producenta? Z góry dziękuję :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chce kupic synkowi na gwiazdke Nintendo Ds poradzcie mi jakies gry dla chlopca w wieku 6 lat.

Hej Sara ja mam 6 letniego brata i naprawdę bardzo ci polecam gry Lego jest ich kilka do wyboru Lego star wars, indiana jones ostatnio widziałam jeszcze harrego pottera i lego batman moja ulubiona:-) naprawdę super gierki moja mama jak by mogła to by sama w je grała cały czas :-D

Asiek, wow, ale super to akwarium...i teraz nie wiem, na co zbierac czy na akwarium czy na karuzelke z wyswietlaczem.
Masz śliczne, nowe fotki w suwaczku :)

my juz dla Lenki mamy od dawna upatrzony prezent
YouTube - Watching Aquarium Music Toy

Asiek super pomsł, pierwsze widze takie cosik

Ja kupiłam Antosiowi szzeniaczek uczniaczek, ale jest jeszcze za mały na taką zabawke. Ale była promocja i wziełam:tak:
Szczeniaczek Uczniaczek Serce Fisher Price 3GRATIS
all_pza_14.png

Przyszła_mamo tez chce cos kupic małemu do wozka bo juz nie chce za bardzo lezec i patrzec w sufit. Ja myslałam o pałąku, ale nie wiem jak to bedzie z zaczepianiem przy wozku

My dostaliśmy od prababci dinozaura na wózek ale na dworze mały rzadko się nim zajmie bo większości włożenie Kacpra do wózka oznacza automatyczne ululanie :) ale za ta jak powieszę go na łóżeczku to nuno ma wielką frajdę!!

Asiek, wow, ale super to akwarium...i teraz nie wiem, na co zbierac czy na akwarium czy na karuzelke z wyswietlaczem.
Masz śliczne, nowe fotki w suwaczku :)
Beniaminko ja mam karuzele z wyswietlaczem, ale powiem Ci szczerze że szału nie ma jak dla mnie hmm a chyba bardziej dla Leny te wyświetlane obrazki sa za mało widoczne... a dodam ze my nie mamy ich wyswietlanych na suficie (bo wówczas juz nic by pewnie nie widziała) tylko na takim daszku... mamy dokładnie taka Lamaze Karuzela Słodkich Snów, karuzelka do łóżeczka - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl ale generalnie mała jest nią bardzo zainteresowana ale akurat nie wyswietlanymi obrazkami ... a na ta rybke juz choruje jak byłam jeszcze w ciąży :)

reklama
Dzięki Asiek za info :) Pamietam, jak wylicytowalas tę karuzelkę, jest śliczna. Moze , ktoreś z dziadkow zapyta co kupic na preznet swiateczny...to moze beda oba prezenty:) Tylko ja jakos nie mam tupetu mowic o tak drogich prezentach, bo pewnie chca kupic nowe, ale z drugiej strony ...no stac ich. Takie mam dylematy :(

Do góry