Saraa
Fanka BB :)
Dziewczyny chce kupic synkowi na gwiazdke Nintendo Ds poradzcie mi jakies gry dla chlopca w wieku 6 lat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny chce kupic synkowi na gwiazdke Nintendo Ds poradzcie mi jakies gry dla chlopca w wieku 6 lat.
my juz dla Lenki mamy od dawna upatrzony prezent
YouTube - Watching Aquarium Music Toy
Beniaminko ja mam karuzele z wyswietlaczem, ale powiem Ci szczerze że szału nie ma jak dla mnie hmm a chyba bardziej dla Leny te wyświetlane obrazki sa za mało widoczne... a dodam ze my nie mamy ich wyswietlanych na suficie (bo wówczas juz nic by pewnie nie widziała) tylko na takim daszku... mamy dokładnie taka Lamaze Karuzela Słodkich Snów, karuzelka do łóżeczka - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl ale generalnie mała jest nią bardzo zainteresowana ale akurat nie wyswietlanymi obrazkami ... a na ta rybke juz choruje jak byłam jeszcze w ciążyAsiek, wow, ale super to akwarium...i teraz nie wiem, na co zbierac czy na akwarium czy na karuzelke z wyswietlaczem.
Masz śliczne, nowe fotki w suwaczku