reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ja mam pytanie odnosnie koszulki Muzzy, czy jest dluga? dokad mniej wiecej siega bo na zdjeciach jakas taka klusa:)
ja jestem na etapie komletowania rezcy dla dzidziusia, wlansie wybieram fotelik ale chyba zdecydje sie na Maxi Cosi Citi, czy ktoras z Was ma? zastanawiam sie tylko nad wanienka, czy kupic taka z przebierakiem czy fisher price z lezakiem, dla pierwszego dziecka mialam ta druga i super sie sprwadzila ale teraz nie mam za bardzo gdzie kapac dzidziusia i wydaje mi sie ze z przebierakiem bedzie wygodniejsza bo nie trzeba stolu kombinowac;/ och tyle dylematow...

Citi ja chciałam kupić, ale jednak zdecydowałam się na CabrioFixa. Z tego co pamiętam ma 3 gwiazdki w testach Adac. Myślę, że to dobry wybór i będziesz zadowolona.

TREECO Z FOTELIK ,BARDZO LEKKI ,PRZESYŁKA 0 zł. (1177392940) - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam dokładnie taki wózeczek jak ten pierwszy tylko, że chyba te niebieskie esy-floresy są deko ciemniejsze, albo taki efekt był w sklepie:) Moj D. wybierał kolor, więc ja sie nie wtracałam, choć mi się podobały zielone wózki:)
I cena... tutaj jest ten wózek za 1095zł, a w sklepie gdzie zamawialiśmy za 990zl z tym samym wyposażeniem:D

wozeczek bardzo ładny, i z tego co tam pisza to gondola jest nie taka mała, jak w wiekszosci wozków. Z tej firmy EMJOT moja siostra ma wózek sprzed 4 lat i cały czas dobrze sie sprawuje. Mysle ze Ty Kasiu tez bedziesz zadowolona.

reklama
dziewczyny mam pytanie odnośnie staników do karmienia kiedyś pisałyście że któraś przez allegro zamawiała czy to ten Biustonosz mamy karmiącej koronkowy 85 DD biały (1174361407) - Aukcje internetowe Allegro bo chciałam sobie też zamówić a jak z rozmiarkami wypadają one?
Ja zamówiłam 2 przez internet biały bez koronki i czarny z koronką a jeden biały kupiłam na targu a właściwie dostałam. Ja normalnie przed ciążą nosiłam rozmiar 75 B teraz mam 80 C i ten który dostałam jest w rozmiarze 80 C i myślę, że jest za mały więc tamte zamówiłam w rozmiarze 80 D i myślę, że wystarczy. Ciut luzu w nim mam.

Do góry