monia.gryc
Fanka BB :)
Obie cudne ale ta pierwsza ładniejsza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam muzzy'ego i jestem zadowolona nie jest taka workowata
Jaki kolor wybrałaś? Fajnie leży?
no wlansie zastanawiam sie nad cabrio bo myle ze moze kiedys moglabym dokupic baze. ale ceny mnie przerazaja;/
TREECO Z FOTELIK ,BARDZO LEKKI ,PRZESYŁKA 0 zł. (1177392940) - Aukcje internetowe Allegro
zamówiłam dokładnie taki wózeczek jak ten pierwszy tylko, że chyba te niebieskie esy-floresy są deko ciemniejsze, albo taki efekt był w sklepie Moj D. wybierał kolor, więc ja sie nie wtracałam, choć mi się podobały zielone wózki
I cena... tutaj jest ten wózek za 1095zł, a w sklepie gdzie zamawialiśmy za 990zl z tym samym wyposażeniem
Ja zamówiłam 2 przez internet biały bez koronki i czarny z koronką a jeden biały kupiłam na targu a właściwie dostałam. Ja normalnie przed ciążą nosiłam rozmiar 75 B teraz mam 80 C i ten który dostałam jest w rozmiarze 80 C i myślę, że jest za mały więc tamte zamówiłam w rozmiarze 80 D i myślę, że wystarczy. Ciut luzu w nim mam.dziewczyny mam pytanie odnośnie staników do karmienia kiedyś pisałyście że któraś przez allegro zamawiała czy to ten Biustonosz mamy karmiącej koronkowy 85 DD biały (1174361407) - Aukcje internetowe Allegro bo chciałam sobie też zamówić a jak z rozmiarkami wypadają one?