dziewczyny!wszystki lozeczka i pokoiki super!!!!!!a u mnie wszystko w proszku, tzn. do przewiezienia, bo lozeczko i kolyska zlozone juz dawno!a posciel dopiero dzisiaj z Polski wyslana..oj , jak patrze na wasze przygotowania, to zaczynam panikowac!!!!!!!ale chociaz prac i prasowac zaczelam!spakuje teraz wszystkow woreczki ido walizkijak cos, pojade do szpitala z calym dobytkiem
reklama
emilia1103
Fanka BB :)
Kochane pomóżcie: wiem, że ten temat już się przewijał, ale potrzebuję pomocy na cito!
Laktator elektryczny: Medela Mini Elekctric czy Avent?
marta i jeden, i drugi bardzo dobry to jest dosc ciezki wybor i duzo tez zalezy od finansow.
Ja to Ci zazdroszczę tej szafy i miejsca w tej szafie:-)Dziewczyny, pościele, łóżeczka, pokoiki śliczniusie!
A ja muszę się pochwalić,że już wszystko wyprałam i wyprasowałam i leży poukładane w niedokończonej szafie(brakuje dwóch półek, bo nie było płyty w Obi)hahaha!!!
Zobacz załącznik 272896Zobacz załącznik 272897
Za to nadal nie mam łóżeczka ani wózka!!!!
emilia1103
Medele mam szansę kupić praktycznie nowy - raz użyty za 130 zł. Nie uśmiecha mi się wywalać 300 zł na laktator... Warto wziąć tą Medelę?
to jest elektryczna nie reczna??
chociaz za taka cene warto wziasc i reczna
i sprawdz czy wszystkie czesci sa oki ,bo wystarczy ze jedna uszczelka bedzie nie tak i nie bedzie juz chodzic tak jak powinna
Mi osobiscie laktator elektryczny zycie ratowal mialam taki nawal pokarmu ze nakarmilam malego i jeszcze potrafilam odciagnac z kazdej piersi po 150-200 ml a recznym bym sie chyba zajechala
Ostatnia edycja:
to jest elektryczna nie reczna??
chociaz za taka cene warto wziasc i reczna
i sprawdz czy wszystkie czesci sa oki ,bo wystarczy ze jedna uszczelka bedzie nie tak i nie bedzie juz chodzic tak jak powinna
Mi osobiscie laktator elektryczny zycie ratowal mialam taki nawal pokarmu ze nakarmilam malego i jeszcze potrafilam odciagnac z kazdej piersi po 150-200 ml a recznym bym sie chyba zajechala
Elektryczna. I dzięki za zwrócenie uwagi na części, napewno wszystko sprawdzę!
Beniaminka
Marta, bierz tą Medelę - dobra cena, jesli jest sprawna to super okazja.
Drewex ma dobra jakosc, ja mam tylko jeden rozek i mebelki :-)
Natomiast musze pochwalic posciel Gluck i Mamo-Tato - takze dobrze sie prasuje , para spokojnie wystarczyla.
Drewex ma dobra jakosc, ja mam tylko jeden rozek i mebelki :-)
Natomiast musze pochwalic posciel Gluck i Mamo-Tato - takze dobrze sie prasuje , para spokojnie wystarczyla.
reklama