reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny!wszystki lozeczka i pokoiki super!!!!!!a u mnie wszystko w proszku, tzn. do przewiezienia, bo lozeczko i kolyska zlozone juz dawno!a posciel dopiero dzisiaj z Polski wyslana..oj , jak patrze na wasze przygotowania, to zaczynam panikowac!!!!!!!ale chociaz prac i prasowac zaczelam!spakuje teraz wszystkow woreczki ido walizki:)jak cos, pojade do szpitala z calym dobytkiem:)

reklama
Kochane pomóżcie: wiem, że ten temat już się przewijał, ale potrzebuję pomocy na cito! :p

Laktator elektryczny: Medela Mini Elekctric czy Avent?

Medele mam szansę kupić praktycznie nowy - raz użyty za 130 zł. Nie uśmiecha mi się wywalać 300 zł na laktator... Warto wziąć tą Medelę?

Medele mam szansę kupić praktycznie nowy - raz użyty za 130 zł. Nie uśmiecha mi się wywalać 300 zł na laktator... Warto wziąć tą Medelę?

to jest elektryczna nie reczna??
chociaz za taka cene warto wziasc i reczna

i sprawdz czy wszystkie czesci sa oki ,bo wystarczy ze jedna uszczelka bedzie nie tak i nie bedzie juz chodzic tak jak powinna

Mi osobiscie laktator elektryczny zycie ratowal mialam taki nawal pokarmu ze nakarmilam malego i jeszcze potrafilam odciagnac z kazdej piersi po 150-200 ml a recznym bym sie chyba zajechala

Ostatnia edycja:
to jest elektryczna nie reczna??
chociaz za taka cene warto wziasc i reczna

i sprawdz czy wszystkie czesci sa oki ,bo wystarczy ze jedna uszczelka bedzie nie tak i nie bedzie juz chodzic tak jak powinna

Mi osobiscie laktator elektryczny zycie ratowal mialam taki nawal pokarmu ze nakarmilam malego i jeszcze potrafilam odciagnac z kazdej piersi po 150-200 ml a recznym bym sie chyba zajechala

Elektryczna. I dzięki za zwrócenie uwagi na części, napewno wszystko sprawdzę! :)

Dziewczynki jeszcze jedno: któraś pytała o pościelki jak się prasują. Ja mam 3 z Drewexu i z żadną nie miałam kłopotu. Żelazko na maxa, para też i wszystko wyprasowałam raz dwa :)

Marta, bierz tą Medelę - dobra cena, jesli jest sprawna to super okazja.
Drewex ma dobra jakosc, ja mam tylko jeden rozek i mebelki :-)
Natomiast musze pochwalic posciel Gluck i Mamo-Tato - takze dobrze sie prasuje , para spokojnie wystarczyla.

reklama
Do góry