reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny!wszystki lozeczka i pokoiki super!!!!!!a u mnie wszystko w proszku, tzn. do przewiezienia, bo lozeczko i kolyska zlozone juz dawno!a posciel dopiero dzisiaj z Polski wyslana..oj , jak patrze na wasze przygotowania, to zaczynam panikowac!!!!!!!ale chociaz prac i prasowac zaczelam!spakuje teraz wszystkow woreczki ido walizki:)jak cos, pojade do szpitala z calym dobytkiem:)

reklama
Kochane pomóżcie: wiem, że ten temat już się przewijał, ale potrzebuję pomocy na cito! :p

Laktator elektryczny: Medela Mini Elekctric czy Avent?

Medele mam szansę kupić praktycznie nowy - raz użyty za 130 zł. Nie uśmiecha mi się wywalać 300 zł na laktator... Warto wziąć tą Medelę?

Medele mam szansę kupić praktycznie nowy - raz użyty za 130 zł. Nie uśmiecha mi się wywalać 300 zł na laktator... Warto wziąć tą Medelę?

to jest elektryczna nie reczna??
chociaz za taka cene warto wziasc i reczna

i sprawdz czy wszystkie czesci sa oki ,bo wystarczy ze jedna uszczelka bedzie nie tak i nie bedzie juz chodzic tak jak powinna

Mi osobiscie laktator elektryczny zycie ratowal mialam taki nawal pokarmu ze nakarmilam malego i jeszcze potrafilam odciagnac z kazdej piersi po 150-200 ml a recznym bym sie chyba zajechala

Ostatnia edycja:
to jest elektryczna nie reczna??
chociaz za taka cene warto wziasc i reczna

i sprawdz czy wszystkie czesci sa oki ,bo wystarczy ze jedna uszczelka bedzie nie tak i nie bedzie juz chodzic tak jak powinna

Mi osobiscie laktator elektryczny zycie ratowal mialam taki nawal pokarmu ze nakarmilam malego i jeszcze potrafilam odciagnac z kazdej piersi po 150-200 ml a recznym bym sie chyba zajechala

Elektryczna. I dzięki za zwrócenie uwagi na części, napewno wszystko sprawdzę! :)

Dziewczynki jeszcze jedno: któraś pytała o pościelki jak się prasują. Ja mam 3 z Drewexu i z żadną nie miałam kłopotu. Żelazko na maxa, para też i wszystko wyprasowałam raz dwa :)

Marta, bierz tą Medelę - dobra cena, jesli jest sprawna to super okazja.
Drewex ma dobra jakosc, ja mam tylko jeden rozek i mebelki :-)
Natomiast musze pochwalic posciel Gluck i Mamo-Tato - takze dobrze sie prasuje , para spokojnie wystarczyla.

reklama
Do góry