reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mi udało się kupić nowego CabrioFixa w super cenie - 399 zl. - nowy tylko bez gwarancji.

Od użytkownika na allegro: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Miała bardzo dużo fotelików Maxi Cosi swego czasu no i ceny naprawdę super. Może coś jeszcze wystawi :-)

o wow to super cena rzeczywiscie, no ale teraz nie ma zadnych przedmiotow wystawionych;/
a jak z tymi koszulkami MUZZY dziewczyny? nie sa zbyt krotkie?

reklama
zastanawiam sie nad materacem, ten gryka-kokos po nadii musze wywalic, pozaa tym sa diabelsko twarde jak dla fakira:-Dszukamjakies zzsrowej, miekszej alternatywy:-)

znalazlam cos takiego

http://allegro.pl/item1178985984_materac_gryka_gryczany_120x60_specjalny_w_wa.html

MATERAC O GRUBOSCI 13,5 CM DO ŁOŻECZKA 120X60 (1171920092) - Aukcje internetowe Allegro

latexowy fajny ale troche drogi:confused2:
MATERAC O GRUBOSCI 13,5 CM DO ŁOŻECZKA 120X60 (1171920092) - Aukcje internetowe Allegro

pieluchy zmowilam saobie te, ale od producenta bo mam z abena umowe podpisana
zobaczymy;-)

Bambo Nature NewBorn (2-4 kg), Abena - ekoMaluch

Ostatnia edycja:
Mycha, ja mam tą drugą koszulkę i kiedy na początku lipca byłam na krótko w szpitalu - sprawdziła się, bardzo wygodna.

Gaja - śliczne ubranka :-)

Anja78 - a ten materac gryka-kokos nie sprawdził się? Bo ja mam właśnie taki kupiony...

dziewczyny, fajne te Wasze wózeczki, my wreszcie jutro jedziemy odebrać naszego bolida :-)

Wozek jest super i narobilas mi ochoty na niego ale mam pytanie - bo na allegro gdzie podalas link jest napisane w wymiarach gondoli 80 x 40 , a na stronach sklepow z wozkami 30 - czy wiesz ile w rzeczywistosci wynosi szerokosc gondoli? A wozek jest swietny i tez bym go chetnie kupila jesli ma te 40 szerokosci .

wozeczek bardzo ładny, i z tego co tam pisza to gondola jest nie taka mała, jak w wiekszosci wozków. Z tej firmy EMJOT moja siostra ma wózek sprzed 4 lat i cały czas dobrze sie sprawuje. Mysle ze Ty Kasiu tez bedziesz zadowolona.

Wozek jest super i narobilas mi ochoty na niego ale mam pytanie - bo na allegro gdzie podalas link jest napisane w wymiarach gondoli 80 x 40 , a na stronach sklepow z wozkami 30 - czy wiesz ile w rzeczywistosci wynosi szerokosc gondoli? A wozek jest swietny i tez bym go chetnie kupila jesli ma te 40 szerokosci .

marja ten wozeczek kupiła Kasias88, musisz do nie napisac.

Dzieki za odp:-) napisalam do goscia zapytanie wiec zobaczymy ale mysle,ze 30 dm to nieralne, bo by musial byc lalkowy:-) ale na wielu str. sklepow sprawdzalam i jest te smieszne 30 cm:-)

reklama
A ja wczoraj upolowałam na allegro:

1171518564.jpg

Nie mogłam się powstrzymać - 28,50 z przesyłką :D

Do góry