reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Mi udało się kupić nowego CabrioFixa w super cenie - 399 zl. - nowy tylko bez gwarancji.

Od użytkownika na allegro: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Miała bardzo dużo fotelików Maxi Cosi swego czasu no i ceny naprawdę super. Może coś jeszcze wystawi :-)

o wow to super cena rzeczywiscie, no ale teraz nie ma zadnych przedmiotow wystawionych;/
a jak z tymi koszulkami MUZZY dziewczyny? nie sa zbyt krotkie?

reklama
zastanawiam sie nad materacem, ten gryka-kokos po nadii musze wywalic, pozaa tym sa diabelsko twarde jak dla fakira:-Dszukamjakies zzsrowej, miekszej alternatywy:-)

znalazlam cos takiego

http://allegro.pl/item1178985984_materac_gryka_gryczany_120x60_specjalny_w_wa.html

MATERAC O GRUBOSCI 13,5 CM DO ŁOŻECZKA 120X60 (1171920092) - Aukcje internetowe Allegro

latexowy fajny ale troche drogi:confused2:
MATERAC O GRUBOSCI 13,5 CM DO ŁOŻECZKA 120X60 (1171920092) - Aukcje internetowe Allegro

pieluchy zmowilam saobie te, ale od producenta bo mam z abena umowe podpisana
zobaczymy;-)

Bambo Nature NewBorn (2-4 kg), Abena - ekoMaluch

Ostatnia edycja:
Mycha, ja mam tą drugą koszulkę i kiedy na początku lipca byłam na krótko w szpitalu - sprawdziła się, bardzo wygodna.

Gaja - śliczne ubranka :-)

Anja78 - a ten materac gryka-kokos nie sprawdził się? Bo ja mam właśnie taki kupiony...

dziewczyny, fajne te Wasze wózeczki, my wreszcie jutro jedziemy odebrać naszego bolida :-)

Wozek jest super i narobilas mi ochoty na niego ale mam pytanie - bo na allegro gdzie podalas link jest napisane w wymiarach gondoli 80 x 40 , a na stronach sklepow z wozkami 30 - czy wiesz ile w rzeczywistosci wynosi szerokosc gondoli? A wozek jest swietny i tez bym go chetnie kupila jesli ma te 40 szerokosci .

wozeczek bardzo ładny, i z tego co tam pisza to gondola jest nie taka mała, jak w wiekszosci wozków. Z tej firmy EMJOT moja siostra ma wózek sprzed 4 lat i cały czas dobrze sie sprawuje. Mysle ze Ty Kasiu tez bedziesz zadowolona.

Wozek jest super i narobilas mi ochoty na niego ale mam pytanie - bo na allegro gdzie podalas link jest napisane w wymiarach gondoli 80 x 40 , a na stronach sklepow z wozkami 30 - czy wiesz ile w rzeczywistosci wynosi szerokosc gondoli? A wozek jest swietny i tez bym go chetnie kupila jesli ma te 40 szerokosci .

marja ten wozeczek kupiła Kasias88, musisz do nie napisac.

Dzieki za odp:-) napisalam do goscia zapytanie wiec zobaczymy ale mysle,ze 30 dm to nieralne, bo by musial byc lalkowy:-) ale na wielu str. sklepow sprawdzalam i jest te smieszne 30 cm:-)

reklama
A ja wczoraj upolowałam na allegro:

1171518564.jpg

Nie mogłam się powstrzymać - 28,50 z przesyłką :D

Do góry