reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Anja78 - a ten materac gryka-kokos nie sprawdził się? Bo ja mam właśnie taki kupiony...

sprawdzil sie chyba:tak:ale jest twardy i malo wygodny,moze dobry dla noworodka,niemowlaka ale dla strszego dziecka juz niekoniecznie. nadi spala w nim-lozeczku) do 2rz,teraz ma nowe lozko i wypaasny materac.

starego musze sie pozbyc na zlom bo jest zuzuyty i wyglada po 2ch latach obskurnie:confused2::crazy:

reklama
Marta, jaki slodki Tygrysek:)
a ja ma wlasnie pytanie do Ciebie, ostatnio zamawialas lezaczek fisher price 3w1, wiesz ile on kosztuje w Polsce w sklepie?bo nie moge znalezc dostawcy ktory ma karuzele i te bujaczki, a chce zamowic obie rzeczy, wiec taniej bedzie mi do Mamy i ona razem to wysle do mnie...tylko nie wiem jaka jest roznica miedzy cena na allegro a w sklepie, bo moze jak sie okaze, ze musze placic za 2 przesylki osobno, to taniej bedzie wyslac Mame na zakupy:)

a powiedzcie mi, bo ja wczoraj kupiłam rożek, czy na poczatku Dzidzia może spać właśnie w takim rożku?? jeśli tak to jak długo?? bo powiem szczerze, że mnie ta wielka kołderka przeraża..a tak mnie rozbroił ten co kupiłam, że najchętniej to już bym z nim spała... ;-) a tu fotka

Załączniki

• IMG_4584.jpg
    IMG_4584.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
a ja ma wlasnie pytanie do Ciebie, ostatnio zamawialas lezaczek fisher price 3w1, wiesz ile on kosztuje w Polsce w sklepie?bo nie moge znalezc dostawcy ktory ma karuzele i te bujaczki, a chce zamowic obie rzeczy, wiec taniej bedzie mi do Mamy i ona razem to wysle do mnie...tylko nie wiem jaka jest roznica miedzy cena na allegro a w sklepie, bo moze jak sie okaze, ze musze placic za 2 przesylki osobno, to taniej bedzie wyslac Mame na zakupy:)

pytanko nie do mnie ale znam odpowiedz wiec sie wtrącę :)) u mnie w miescie te leżaczki kosztują od 260 do 280zl....

a powiedzcie mi, bo ja wczoraj kupiłam rożek, czy na poczatku Dzidzia może spać właśnie w takim rożku?? jeśli tak to jak długo?? bo powiem szczerze, że mnie ta wielka kołderka przeraża..a tak mnie rozbroił ten co kupiłam, że najchętniej to już bym z nim spała... ;-) a tu fotka

Tosiu na troszke posłuży bo później będziesz mogła go rozłozyc i tak przykrywać maluszka, ja mam taki plan i nie martwie sie ze dzidzia zmarźnie bo ja z tych co hartują....

alcia we Wrocławiu sprawdzałam w jednym sklepie nim zamówiłam.

Mieli ten wzór:
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG T4145 (1183662406) - Aukcje internetowe Allegro

w cenie 280 zł. więc na allegro wyszło mi 50 zł. taniej :-)

Marta, Asiek - dzieki:)wiec chyba jednak sie oplaca na Allegro, w roznicy z ceny bede miala przesylke do Irlandii:)

Tosia - ja tez sie do tych ubranek, poduszeczek itp. caly czas przytulam:)tylko jeszcze cieplutkiego cialka w srodku brakuje:)

Mysia - bardzo fajne:)

Dziewczyny podpowiedzcie mi jakie butelki kupic, bo jutro wybieramy sie z M do hurtpwni dzidziowej na zakupy - jakiej firmy kupic - bo naczytalam sie w gazetach i dalej nic nie wiem - Avent , Tomme Tippe , Lovi - i ile ? 2 szt na poczatek starczy ? - pojemnosc 125 i 260?

reklama
Do góry