reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Dziewczyny ale fajne te Wasze pokoiki i kaciki dla maluchow. Wszystkie mi sie podobaja.

A ja nic jeszcze nie uprane i nie uprasowane. Oj wziasc by sie wreszcie za cos, ale mam totalnego lenia. Odkładam wszystko z dnia na dzien.

ja mam medele elektryczna swing i jeździłam na niej 2 miechy 24h na dobę:-) Sprzęt uratował mi laktację i naprawdę nie narzekam:tak:
co do biustonosza to sama jestem baardzo ciekawa!! Szczególnie jak bardzo rozciagliwy jest materiał! Bo ostatnio szukałam i ciężko znaleźć na takie wielkie dojki...a jak materiał się dobrze rozciaga to jakostam upcham

dziewczyny mam pytanie odnośnie staników do karmienia kiedyś pisałyście że któraś przez allegro zamawiała czy to ten Biustonosz mamy karmiącej koronkowy 85 DD biały (1174361407) - Aukcje internetowe Allegro bo chciałam sobie też zamówić a jak z rozmiarkami wypadają one?

Właśnie mi wczoraj przyszedł , fajny jest , jeśli chodzi o rozmiar ja przed ciążą nosiłam 85 B a kupiłam 90 C
wzięłam zmierzyłam się pod biustem - wyszło 93 , a miseczkę na oko dobrałam bo wyraźnie widzę ze o jedno oczko wyżej poszłam. Troszku się rozciąga

Ale jestem zła. Gościu wczoraj umówił się ze mną co do tej Medeli, a dziś napisał, że już nieaktualne. No co za dupek! Może to i dobrze, bo jak taki słowny to ja dziękuję :D Szukam dalej ;-)

Mycha obydwie koszulki fajne. Ta pierwsza przyda sie tez pozniej, chociaz ta druga tez przydatna. Sama nie wiedziałabym która wybrac. Ja dostałam od siostry 3 koszule wszystkie w stylu tej drugiej, tylko ze rozpinane od góry na 4 guziczki

reklama
Do góry