reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Karolinka, wszystko prześliczne!!!
A ja wczoraj odebrałam wanienkę- takiego małego wieloryba z fisher price. Też nie mam miejsca na dużą,a póki co zamierzam wmanewrować mojego P. w kąpiele;-), bo tak pewnie w ogóle zastanawiałabym się nad kupnem wanienki, bo ja tak jak Beniaminka często dzieciaczki na ręku pod bieżącą wodą kąpałam. Też podpatrzyłam położne w szpitalu i tak było najszybciej i najsprawniej. A jak już podrosły w dużej wannie na leżaczku

reklama
Karolina komode mam taka samą tylko dzwiczki szklane mleczne i dokupilam mniejsza komode tylko z 4 szufladami. A wózeczek tez mi sie podoba i to jest jeden z moich typów nad którym sie zastanawiam od dłuzszego czasu i nie moge sie zdecydowac...powiedz mi czy dobrze sie nim "steruje"bo nie pamietam juz jak go ogladalam w sklepie.

kieruje sie nim rewelacyjnie, jest bardzo lekki mozna go pchac jednym palcem,poprostu super zobaczymy czy sie sprawdzi;-)
DZIĘKUJE WAM DZIEWCZYNY ZA MIŁE SŁOWA;-)

KAROLINA super ,wyprawka już gotowa dla maluszka .Bardzo mi się podobają zakupione przez ciebie rzeczy.

Ja ubranka już mam poprane i poprasowane .
Dziś koleżanka przywiozła mi wózek i dwa beciki i ochraniacze ,bo ja swoje wydałam .
wózek mam taki tylko kolor zielony ciemny z pistacją ,jak dla mnie super bo ma duże koła a u nas droga taka że szok ,na dołach świetnie się sprawdzi.

Wózek wielofunkcyjny Tako (1149703591) - Aukcje internetowe Allegro

Co do,łóżeczka to na początek mam po dzieciakach taką kołyske.

GRAPI KOLYSKA KOMPLET - MAT POSCIEL BALDACHIM (1140598275) - Aukcje internetowe Allegro

ech dużo rzeczy mi brakuje ...nieesety sporo wydałam ,i teraz muszę kupić ,ale fotelik mam dostać ...ubranka mam więc jeszcze pieluchy tetrowe i takie drobne rzeczy mam do kupienia .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry