Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Chciałam prosić o radę, dotyczącą wózka. Jestem na etapie wyboru i w sumie mam dwa typy, tylko że zupełnie nie wiem na który mam się zdecydować. Może, któraś z Was posiada dany wózek, albo znajome takimi jeżdżą i może mi coś podpowiecie. Dobra ale teraz o samych wózkach. Pierwszy to Babyactive alu jet (wychamet) Jet nowa kolekcja kolorystyczna lub Tako JuperX Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe... . Obydwa fajnie wyglądają. Sa to wózki wielofunkcyjne: gondolka, spacerówka, fotelik. Ceny podobne ok 1200 do 1350 zl. Tylko babyactive lżejszy bo aluminiowy i ma większą gondolkę a Tako trochę ciężki. Oba wózki ze skrętnymi przednimi kółkami.
reklama
calineczka27
Fanka BB :)
My kupilismy tako ze względu na lekkośc prowadzenia cene i inne walory
calineczka27
Porownywalna do innych ale są tez wieksze ale z kolei nam się wózek nie podobał
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
A ja nieskromnie pochwale się swoimi ciuszkami dziś od mamy przywiozłam ......
dagna
Oliwka - śliczne te rzeczy! Na takie ciuszki dla maluchów mogłabym patrzeć godzinami :-)
Beniaminka
My właśnie wróciliśmy z Tako do domu ,gondolka, spacerówka, fotelik, torba, kosz i ochraniacze, folie. Sporo tego na wyposażeniu. Prowadzi sie super, spokojnie jedną ręką, koła mocne, pompowane, dużo miejsca dla dzidzi, gondola normalna, widziłąm większe, ale mniejszych tez sporo w innych wózkach. Lekki nie jest, ale da sie wytrzymac. Za to bardzo stabilny i szybko się składa. Wyglśda extra- nowoczesnie i sportowo. jestesmy zadowoleni :-) I jeszcze dosatalismy gratis chodzik dla dzidzi uzywany, ale ma bajeranckie pozytywki z głosami różnych zwierżatek, moja sunia ogłupiała słysząc te zwierzaki.My kupilismy tako ze względu na lekkośc prowadzenia cene i inne walory
A to...chodzik ;-) Mój P od razu musiał wyprówać, ale do wózka nie pozwoliłam włożyć psiny.
Oliwko, sliczna i bardzo bogata wyprawka, ale tego masz dużooooo!
Zobacz załącznik 268102
Ostatnia edycja:
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Beniaminko , a gdzie zdjęcie wózeczka???
reklama
Beniaminka
Beniaminko , a gdzie zdjęcie wózeczka???
Wózeczek to ten z aukcji, dokladnie ten, i chodzik tez tam widac. Juz poupychalismy wozeczek w mieszkaniu, zrobie wlasne fotki jak sie wprowadzimy lada dzien na nowe mieszkanko , nie mam sily juz go wyciagac, sporo tego jest, ale jest dokladnie taki jak ze zdj.
Wózek wielofunkcyjny Tako Jumper + super gratis (1148393624) - Aukcje internetowe Allegro