Dziękuję Dziewczyny :-) Tez sobie myślę, że to nie jest zły zakpu, a kolor całkiem mi się podoba. Cieszę się, że i Wam podoba się Tako, a niektóre z Was już mają , inne planują. Uważam , że polska marka i całkiem się postarali z konstrukcją i wykonaniem.
Gdybym miała kupowac coś nowego to może byłby to ABC design czarno-pomaranczowy, taki widziałam na zywo i pozostał w głowie, ale z samochodami tez tak jest, że nie zawsze jezdzi się tym co się podoba, tylko co się ma ;-)
Jesli chodzi o chodzik ( ;-) ) to otzrymaliśmy go gratis, wiec nie zastanawiam się czy bedzie niezbedny czy nie. Dla syna nie miałam, sam chodził przy meblach, ale nie umiał raczkować
Panstwo, u ktorych bylismy po wózeczek mieli i chodzik i pchacz, nie polecali nam pchacza, mowili to z wykrzyknikiem, i wyciagneli to pokazac. Wiec moze jest tak , ze są różne firmy tych pchaczy, ale to co zobaczylam to szok
To cos sie niesamowicie rozpedza i jak dziecko to pcha przed soba, to nabiera predkosci i dziecko nie nadąża i upada i tak co chwilę, zwyczajnie było to coś zupełnie nie stabilne i ja bym dziecku nie dała. Ale moze są inne ?