reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

A ja sobie kochane mysle ze te ciuszki co mam,to chyba popiore i poprasuje w polowie lipca, bo pozniej to bedzie ciezko!,teraz juz mi czasami ciezko,a jaeszce chce firanki poprac i okna pomyc w sierpniu wiec roboty troszku mnie czeka.
Tylko tak mysle czy te ciuszki w szafie mi sie nie zakurza do narodzin malenstwa?

reklama
aga26ka fajniutka ta wanna, w takim razie też taką wezmę, bardzo mi się spodobała

onionek, powiedz brałaś to z szufladą, bo ja chce łóżeczko z tej serii ale z misiem i nie wiem czy z szufladą brac, przykrywana jest?

przyszła-mama ja też za jakiś tydzień będe prała i prasowała i moim zdaniem to już czas chyba, raczej się nie zakurzą, ale niech bardziej doswidczone mamusie się odezwą w tej sprawie :)

dziewczyny czy ktoras z was uzywala butelki tomme tippe??? jakie macie opinie???

Ja miałam butelki tt są oki ! Zresztą to chyba kwestia przyzwyczajenia!! Na początku karmiłam młodą butlą aventowską bo ma mniejszą dziurkę a potem dorosła do tt!! Teraz piję z miękkiej butli lovi i żadnej innej nie chcę ale to właśnie kwestia przyzwyczajenia!!
A ja dzisiaj kupiłam pokrowiec na przewijak bo mój taki poobrywany już i trzeba zakryć dziury:-p;-)

my z mężem dzisiaj buszowaliśmy po sklepach :-) i odkryłam superaśny sklepik gdzie za: łóżeczko, materac kokos-pianka, wypełnienia pościeli, komplet poszewek, prześcieradło, ochraniacz na szczebelki i rożek zapłacimy 270 zł czyli mniej niż na allegro :-) jeszcze sprawdzimy ceny w Olsztynie ale jak coś to będę tam kupować :-)

oj i ja dzisiaj po zakupach!
w koncu sie przelamalam i kupilam podklady, wklady i majty jednorazowe!poza tym tez 2 koszule, wkladki laktacyjne i dla poprawienie humoru 2 bluzki:)promocje sa straszne, bo kupujemy cos czego nie planowalismy!
i dla dzidziusia dokupilam jakies ubranka, nozyczki i cazki do paznokci, grzebyczek i szczoteczke, oliwke i balsamik:))))a i jeszcze jeden recznik, bo jeden mialam:)

i wiecie, co?niby same bzdury, a pieniazki uciekaja, nie wiadomo gdzie i kiedy?no ale coz?stwierdzilam, ze nie ma na co czekac, zawsze kolejne rzeczy mozna z listy skreslic:)bo i dni juz coraz mniej zostalo...

A ja sobie kochane mysle ze te ciuszki co mam,to chyba popiore i poprasuje w polowie lipca, bo pozniej to bedzie ciezko!,teraz juz mi czasami ciezko,a jaeszce chce firanki poprac i okna pomyc w sierpniu wiec roboty troszku mnie czeka.
Tylko tak mysle czy te ciuszki w szafie mi sie nie zakurza do narodzin malenstwa?

Ja mam juz poprane i poprasowane te najmniejsze, potrzebne na dzien dobry - poukladalam na kupeczki i zawinelam w reklamowki do komody, zeby nie uciekl zapach proszku :-)
Tez wyszlam z zalozenia, ze pozniej bedzie co raz bardziej ciezko, wiec warto choc czesc tych najbardziej potrzebnych rzeczy miec juz przygotowana.

aga26ka fajniutka ta wanna, w takim razie też taką wezmę, bardzo mi się spodobała

onionek, powiedz brałaś to z szufladą, bo ja chce łóżeczko z tej serii ale z misiem i nie wiem czy z szufladą brac, przykrywana jest?

przyszła-mama ja też za jakiś tydzień będe prała i prasowała i moim zdaniem to już czas chyba, raczej się nie zakurzą, ale niech bardziej doswidczone mamusie się odezwą w tej sprawie :)

Ja wzielam z szuflada - doszlam do wniosku, ze bede tam mogla schowac co nieco.. np. kolderke, jesli maluszka poloze w spiworek, albo poduszke - bo przeciez do pewnego momentu maluszek spi bez niej. Pozniej ewentualnie mozna tam wlozyc np. pampersy na zapas.. :-) Ta szuflada jest na takich kulkach wysuwana ..

dziewczyny a duzo ubranek na 62 kupujecie, bo ja mam nie za wiele i sie boje ze nie starczy a 56 w ogóle nie mam,

Ja mam 56 zaledwie kilka, od razu kupowalam wieksze - najwyzej maluszek bedzie mial troszenkie za duze na dzien dobry :-)

reklama
Do góry