reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Witam mamuńki:tak:
Czy któraś z Was uzywała do kąpieli swych maleństw Balneum??
Pytam bo słyszałam że to bardzo dobry kosmetyk dla maluszków, ale jest dośc drogi - 200 ml ok 30zł
Moje pytanko brzmi czy faktycznie jest godny zakupienia i czy jest wydajny?

reklama
co do rożków to ja też kupię ale jeden... jak się sprawdzi i okaże się że będę używała cały czas to dokupię szybciutko drugi

ja miałam majtki z siateczki- rewelacja krocze szybciutko mi sie zagoiło i teraz tez napewno je znów kupie...
...
ja również miałm takie fajne majteczki ale ciężko je dostać!! Muszę poszukać w aptekach-naprawdę polecam!!!!
wstretnamałpko fajny pomysł z tymi pieluchami dla dorosłych, muszę ich poszukac u nas, dostane je w aptece???
w aptece na 100% albo w jakimkolwiek sklepie medycznym!!
Ja właśnie na noc zakładałam te pieluchy i wówczas prałam te majteczki żeby mi wyschły do rana(miałam jedną parę) i od rana podkłady-podpaski!!!
Taka ja- Balneum ,oliatum, emolium wszystko jedno czego użyjesz, wszystkie te kosmetyki działają podobnie!!! Ja używam emolium z racji ceny!!:tak:Jest super!! Nawilża i dba o skórę, jak maluszek ma dużą skłonnośc do alergii to przy tych emulsjach kąpielowych nie trzeba nawet myć innymi środkami(żelami czy mydełkami)

Ostatnia edycja:
Mi wczoraj połozna poleciła oliatum i kosmetyki polskie np. bambino, ale oczywiscie to dziecko "zdecyduje" jakich kosmetyków bedziemy uzywac :)

Wczoraj wreszcie kupiliśmy łóżeczko i tak się cieszę, że szok:-)
Już się nie mogę doczekać kiedy je rozłożymy i będzie stało w pokoju.
Teraz to już czuję, że synuś już niedługo będzie z nami:-)

Po przeglądaniu różnych ofert zdecydowaliśmy się na takie:-)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1101352338) - Aukcje internetowe Allegro

Pokaźny, ładny zestawik, i w niezłej cenie. Mi by pasował kolor łózeczka Krem. Jest super.

reklama
Wczoraj wreszcie kupiliśmy łóżeczko i tak się cieszę, że szok:-)
Już się nie mogę doczekać kiedy je rozłożymy i będzie stało w pokoju.
Teraz to już czuję, że synuś już niedługo będzie z nami:-)

Po przeglądaniu różnych ofert zdecydowaliśmy się na takie:-)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1101352338) - Aukcje internetowe Allegro

Agusska - my też mamy upatrzone łóżeczko u tego użytkownika, a raczej mieliśmy, o to:

55.jpg

Jednak później wypatrzyłam Drewexu, o takie:

d6e404016f36edf8.jpg

I sobie kłopotu narobiłam bo teraz sama nie wiem które. Niby bardziej odpowiada mi Drewex, ale ma opuszczany bok i nie wiem jak to się sprawdza... Stą moje pytanie: opuszczany bok czy wyjmowane szczebelki? :D

Do góry