reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Witam mamuńki:tak:
Czy któraś z Was uzywała do kąpieli swych maleństw Balneum??
Pytam bo słyszałam że to bardzo dobry kosmetyk dla maluszków, ale jest dośc drogi - 200 ml ok 30zł
Moje pytanko brzmi czy faktycznie jest godny zakupienia i czy jest wydajny?

reklama
co do rożków to ja też kupię ale jeden... jak się sprawdzi i okaże się że będę używała cały czas to dokupię szybciutko drugi

ja miałam majtki z siateczki- rewelacja krocze szybciutko mi sie zagoiło i teraz tez napewno je znów kupie...
...
ja również miałm takie fajne majteczki ale ciężko je dostać!! Muszę poszukać w aptekach-naprawdę polecam!!!!
wstretnamałpko fajny pomysł z tymi pieluchami dla dorosłych, muszę ich poszukac u nas, dostane je w aptece???
w aptece na 100% albo w jakimkolwiek sklepie medycznym!!
Ja właśnie na noc zakładałam te pieluchy i wówczas prałam te majteczki żeby mi wyschły do rana(miałam jedną parę) i od rana podkłady-podpaski!!!
Taka ja- Balneum ,oliatum, emolium wszystko jedno czego użyjesz, wszystkie te kosmetyki działają podobnie!!! Ja używam emolium z racji ceny!!:tak:Jest super!! Nawilża i dba o skórę, jak maluszek ma dużą skłonnośc do alergii to przy tych emulsjach kąpielowych nie trzeba nawet myć innymi środkami(żelami czy mydełkami)

Ostatnia edycja:
Mi wczoraj połozna poleciła oliatum i kosmetyki polskie np. bambino, ale oczywiscie to dziecko "zdecyduje" jakich kosmetyków bedziemy uzywac :)

Wczoraj wreszcie kupiliśmy łóżeczko i tak się cieszę, że szok:-)
Już się nie mogę doczekać kiedy je rozłożymy i będzie stało w pokoju.
Teraz to już czuję, że synuś już niedługo będzie z nami:-)

Po przeglądaniu różnych ofert zdecydowaliśmy się na takie:-)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1101352338) - Aukcje internetowe Allegro

Pokaźny, ładny zestawik, i w niezłej cenie. Mi by pasował kolor łózeczka Krem. Jest super.

reklama
Wczoraj wreszcie kupiliśmy łóżeczko i tak się cieszę, że szok:-)
Już się nie mogę doczekać kiedy je rozłożymy i będzie stało w pokoju.
Teraz to już czuję, że synuś już niedługo będzie z nami:-)

Po przeglądaniu różnych ofert zdecydowaliśmy się na takie:-)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1101352338) - Aukcje internetowe Allegro

Agusska - my też mamy upatrzone łóżeczko u tego użytkownika, a raczej mieliśmy, o to:

55.jpg

Jednak później wypatrzyłam Drewexu, o takie:

d6e404016f36edf8.jpg

I sobie kłopotu narobiłam bo teraz sama nie wiem które. Niby bardziej odpowiada mi Drewex, ale ma opuszczany bok i nie wiem jak to się sprawdza... Stą moje pytanie: opuszczany bok czy wyjmowane szczebelki? :D

Do góry