reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny a ja sie zastanawiam czy Michała przeprowadzić do większego łóżka a małą umieścic w jego łóżeczku czy on jeszcze jest za mały na takie zmiany:confused: Bo wychodzi na to że będę musiała kupić drugie łóżeczko a potem sprzedać niedługo to Michała...a on będzie miał dwa altka dopiero w sierpniu:dry:
Wiesz musisz mu kupic lozeczko , ktore rosnie wraz z dzieckiem ja mam takie z Ikei ono sie rozsuwa jak dziecko rosnie i dochodzi do rozmiaru 100 x 200 , do tego jest taki specjalny materacyk.
A zeby Ci nie spadl z lozeczka to trzeba kupic blokade ja mam cos takiego: 1456614-2-n[1].jpg
Ja sie wklada pod materac1456614-n[1].jpg

reklama
Olgadom jak to w chinach??:szok: no nie,................:wściekła/y::wściekła/y:wlasnie o to łózeczko-kolyske coneco mi chodziło. Na zywo tez juz ja widzialam w hurtowni art. dzieciecych i była całkiem ładna, tylko na allegro znalazlam tansza i jeszcze w cenie jest poscielka mala do kolyski.

coreczke nauczylam spac na tapczaniku jak miala 2 latka, czasem przychodzi do nas w nocy, a teraz to od roku prawie ma juz swoj pokoik i jest zadowolona bardzo i tylko tam chce spac, wlasnie na tym dzieciecym tapczaniku, jest spoko.

No tak łózeczko super, chociaż z której strony ono rosnie:confused::confused::confused: Bo ja muszę mieć rozkładane typu fotel, bo miejsca brak...

No tak łózeczko super, chociaż z której strony ono rosnie:confused::confused::confused: Bo ja muszę mieć rozkładane typu fotel, bo miejsca brak...
Ale to nie jest to lozeczko , ktore ci podalam wyzej , na tamtym chcialam ci pokazac jak dziala blokada. Ja mam takie z Ikei jak ponizej.Ono sie rozsuwa na dlugosc z 140 cm na 200 cm, ja mam dokladnie takie jak na tym linku, kupilam je dwa lata temu za 250 zl w polskiej Ikei .
IKEA | LEKSVIK | Bettgest.m Federholzrahmen ausz.

Ostatnia edycja:
No z tymi zabawkami w Niemczech tez byla afera okazuje sie , ze bezpieczne sa tylko takich drogich firm jak np Fisher Preis. Ale niedawno wykryto tez cos trujacego w sloiczkach z bio obiadkami dla dzieci, albo rok temu C&A wycofywalo pizamki z Biobawelny bo tez byla szkodliwa. Straszne to jest nigdy nie mozna byc pewnym tego co sie kupuje.

Masakrrrrrrrrrrra! Ile wy już macie rzeczy dziewczyny! ja właśnie zdałam sobie sprawę że w lesie zostaję...na razie mam 5pak bodziaków z długim rękawem na 0-3 i 3-6. A, i jeszcze jak się dowiedziałam że córcia to kupiłam różowe skarpetki i śliniaczki dwa, i to tyle....
Wózek tragedia, nie mam pojęcia co dobre, a na pewno wszystko drogie. brrrrrr....
Jedynie łóżeczko mam upatrzone takie turystyczne. Moja siostra ma dla dwójki dzieci i sprawdza się super. Ech...ja się chyba muszę wybrać na zakupy...

Saraa dzięki za linka łóżeczko super, no i się zsuwa czyli jakoś miejsce sięznajdzie..bedę sięmusiała porozgladać za wyrkami tego typu.
A co do zabawek to jest tragedia....Moja kumpela ma koleżanke któa robiła badania na gerberkach i tak coś wynaleźli. W każdym razie od kumpeli dostałam zakaz kupowania gerberków:szok::szok:

reklama
Myszka nie martw sie ja mam tylko to body bo dostalam na dzien mamy :) i jeszcze 3 ktore kupilam dzisiaj jak sie dowiedzialam ze synek i 4 pary skarpetek i to na tyle :D Aa no i lozeczko bo byla mega okazja . A tak to jeszcze wszyscy mowia ze jest czas i tak jakos powoli ale jak teraz znamy juz plec to bedzie mi coraz trudniej sie opanowac :D

Do góry