reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

dziewczyny a ja sie zastanawiam czy Michała przeprowadzić do większego łóżka a małą umieścic w jego łóżeczku czy on jeszcze jest za mały na takie zmiany:confused: Bo wychodzi na to że będę musiała kupić drugie łóżeczko a potem sprzedać niedługo to Michała...a on będzie miał dwa altka dopiero w sierpniu:dry:
Wiesz musisz mu kupic lozeczko , ktore rosnie wraz z dzieckiem ja mam takie z Ikei ono sie rozsuwa jak dziecko rosnie i dochodzi do rozmiaru 100 x 200 , do tego jest taki specjalny materacyk.
A zeby Ci nie spadl z lozeczka to trzeba kupic blokade ja mam cos takiego: 1456614-2-n[1].jpg
Ja sie wklada pod materac1456614-n[1].jpg

reklama
Olgadom jak to w chinach??:szok: no nie,................:wściekła/y::wściekła/y:wlasnie o to łózeczko-kolyske coneco mi chodziło. Na zywo tez juz ja widzialam w hurtowni art. dzieciecych i była całkiem ładna, tylko na allegro znalazlam tansza i jeszcze w cenie jest poscielka mala do kolyski.

coreczke nauczylam spac na tapczaniku jak miala 2 latka, czasem przychodzi do nas w nocy, a teraz to od roku prawie ma juz swoj pokoik i jest zadowolona bardzo i tylko tam chce spac, wlasnie na tym dzieciecym tapczaniku, jest spoko.

No tak łózeczko super, chociaż z której strony ono rosnie:confused::confused::confused: Bo ja muszę mieć rozkładane typu fotel, bo miejsca brak...

No tak łózeczko super, chociaż z której strony ono rosnie:confused::confused::confused: Bo ja muszę mieć rozkładane typu fotel, bo miejsca brak...
Ale to nie jest to lozeczko , ktore ci podalam wyzej , na tamtym chcialam ci pokazac jak dziala blokada. Ja mam takie z Ikei jak ponizej.Ono sie rozsuwa na dlugosc z 140 cm na 200 cm, ja mam dokladnie takie jak na tym linku, kupilam je dwa lata temu za 250 zl w polskiej Ikei .
IKEA | LEKSVIK | Bettgest.m Federholzrahmen ausz.

Ostatnia edycja:
No z tymi zabawkami w Niemczech tez byla afera okazuje sie , ze bezpieczne sa tylko takich drogich firm jak np Fisher Preis. Ale niedawno wykryto tez cos trujacego w sloiczkach z bio obiadkami dla dzieci, albo rok temu C&A wycofywalo pizamki z Biobawelny bo tez byla szkodliwa. Straszne to jest nigdy nie mozna byc pewnym tego co sie kupuje.

Masakrrrrrrrrrrra! Ile wy już macie rzeczy dziewczyny! ja właśnie zdałam sobie sprawę że w lesie zostaję...na razie mam 5pak bodziaków z długim rękawem na 0-3 i 3-6. A, i jeszcze jak się dowiedziałam że córcia to kupiłam różowe skarpetki i śliniaczki dwa, i to tyle....
Wózek tragedia, nie mam pojęcia co dobre, a na pewno wszystko drogie. brrrrrr....
Jedynie łóżeczko mam upatrzone takie turystyczne. Moja siostra ma dla dwójki dzieci i sprawdza się super. Ech...ja się chyba muszę wybrać na zakupy...

Saraa dzięki za linka łóżeczko super, no i się zsuwa czyli jakoś miejsce sięznajdzie..bedę sięmusiała porozgladać za wyrkami tego typu.
A co do zabawek to jest tragedia....Moja kumpela ma koleżanke któa robiła badania na gerberkach i tak coś wynaleźli. W każdym razie od kumpeli dostałam zakaz kupowania gerberków:szok::szok:

reklama
Myszka nie martw sie ja mam tylko to body bo dostalam na dzien mamy :) i jeszcze 3 ktore kupilam dzisiaj jak sie dowiedzialam ze synek i 4 pary skarpetek i to na tyle :D Aa no i lozeczko bo byla mega okazja . A tak to jeszcze wszyscy mowia ze jest czas i tak jakos powoli ale jak teraz znamy juz plec to bedzie mi coraz trudniej sie opanowac :D

Do góry