reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

No ja juz przy moim synku nie kupowalam zadnych sloiczkow, bo ciagle wynikala jakas afera.Teraz tez bede sama gotowac te papki dla malucha.

reklama
No tak łózeczko super, chociaż z której strony ono rosnie:confused::confused::confused: Bo ja muszę mieć rozkładane typu fotel, bo miejsca brak...
Ja mam ten sam problem - tzn. brak miejsca. To łóżko z IKEI rozsuwane jest fajne. Moja Ania jest starsza niż Twój Michał, a i tak boję się. W maju miała okazję spać na normalnym łóżku jak byliśmy w Wiśle na wyjeździe. W nocy budził mnie każdy jej ruch, a raz leżała w poprzek i głowa jej zwisała z łóżka-gorąco mi się zrobiło jak to zobaczyłam. Pomyślę nad tą blokadą chociaż. Wcześniej myślałam nad rozsuwanym dwuosobowym łóżkiem, ale jak teraz będzie chłopak to ta wersja odpada. Ostatecznie zamówiłam 2 amerykanki bo mają tylko 80cm szerokości i zmieszczą się w pokoju.

Moje chłopaki spały do 3 lat w łóżeczkach. Początkowo miałam dwa,potem jedno sprzedałam i kupiłam kanapę dwuosobową,na którym początkowo spał starszy,a z później razem z młodszym. Spali tak przez 3 lata,potem kupiłam piętrowe,bo zawsze mi się podobało. Minęły kolejne 3 i myślę nad zmianą na dwie kanapy jednoosobowe ze względu na ich odrębność-każdy potrzebuje kawałek miejsca tylko dla siebie. Ale to może w przyszłym roku...

Kurde dziewczyny tak was podgladam i widze ze juz macie''kupe'' rzeczy dla swoich maluszkow,ja jak narazie to mam luzeczko i posciel do ... po mlodszym synku,a takze wozek z ktorego jestem maksymalnie zadowolona wiec nie bede zmieniac http://www.quinny.pl/freestyle.aspx.Ciuszkow dla dzidziusia mam wszystko na dziewczynke masakra najpierw gin powiedzial ze bedzie dziewucha na80-90% a tu zonk pkazalo sie ze chlopak na 200%.Moj M sie smieje ze bedziemy ubierac na rozowo tylko zdiec nie bedziemy robic

U mnie na razie też bieda z zakupami:sorry2:
Póki co mam łóżeczko po siostrzeńcu i 5 świeżo zakupionych bodziaków....
Czekam na wyprawki od koleżanek które rodziły w marcu i kwietniu, wtedy będę wiedzieć czego mi jeszcze brakuję:-)

... dla dzidziusia mam wszystko na dziewczynke masakra najpierw gin powiedzial ze bedzie dziewucha na80-90% a tu zonk pkazalo sie ze chlopak na 200%.Moj M sie smieje ze bedziemy ubierac na rozowo tylko zdiec nie bedziemy robic
Emilia, nie strasz proszę! Mnie w 21 tyg ginka na usg genetycznym powiedziała,że na 90% dziewczynka będzie. Cały czas się boję,że mogla coś źle podpatrzeć:-(,a baaardzo chcę dziewczynkę:tak::tak::tak:

anitas..dwie amerykanki czyli co:confused::confused:
a ja pochodziłam po lumpkach dzisiaj i pokupiłam troszkę sukieneczek...ale nie szaleję za bardzo bo znowu mi isę nazbiera kilka worów ciuchów.

reklama
co do łóżeczek to ja przeniosę we wrześniu synusia do łóżeczka turystycznego (kupiłam tylko materac taki gryka-kokos) a jego oddam dzidzi. Mam co prawda kanapę w jego pokoiku ale jakoś boję się już go przeprowadzac do dużego łóżeczka :-( Jak ta opcja się nie sprawdzi to będę kombinowac dalej.

Do góry