Saraa
Fanka BB :)
No ja juz przy moim synku nie kupowalam zadnych sloiczkow, bo ciagle wynikala jakas afera.Teraz tez bede sama gotowac te papki dla malucha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ten sam problem - tzn. brak miejsca. To łóżko z IKEI rozsuwane jest fajne. Moja Ania jest starsza niż Twój Michał, a i tak boję się. W maju miała okazję spać na normalnym łóżku jak byliśmy w Wiśle na wyjeździe. W nocy budził mnie każdy jej ruch, a raz leżała w poprzek i głowa jej zwisała z łóżka-gorąco mi się zrobiło jak to zobaczyłam. Pomyślę nad tą blokadą chociaż. Wcześniej myślałam nad rozsuwanym dwuosobowym łóżkiem, ale jak teraz będzie chłopak to ta wersja odpada. Ostatecznie zamówiłam 2 amerykanki bo mają tylko 80cm szerokości i zmieszczą się w pokoju.No tak łózeczko super, chociaż z której strony ono rosnie Bo ja muszę mieć rozkładane typu fotel, bo miejsca brak...
Emilia, nie strasz proszę! Mnie w 21 tyg ginka na usg genetycznym powiedziała,że na 90% dziewczynka będzie. Cały czas się boję,że mogla coś źle podpatrzeć:-(,a baaardzo chcę dziewczynkę... dla dzidziusia mam wszystko na dziewczynke masakra najpierw gin powiedzial ze bedzie dziewucha na80-90% a tu zonk pkazalo sie ze chlopak na 200%.Moj M sie smieje ze bedziemy ubierac na rozowo tylko zdiec nie bedziemy robic