reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Kurde dziewczyny tak was podgladam i widze ze juz macie''kupe'' rzeczy dla swoich maluszkow,ja jak narazie to mam luzeczko i posciel do ... po mlodszym synku,a takze wozek z ktorego jestem maksymalnie zadowolona wiec nie bede zmieniac http://www.quinny.pl/freestyle.aspx.Ciuszkow dla dzidziusia mam wszystko na dziewczynke masakra najpierw gin powiedzial ze bedzie dziewucha na80-90% a tu zonk pkazalo sie ze chlopak na 200%.Moj M sie smieje ze bedziemy ubierac na rozowo tylko zdiec nie bedziemy robic
Zdjecia mozesz robic ale bialo -czarne :-)

reklama

polecam także pościel feretti
kupiłam Marcelkowi 2 na zmianę i do tej pory w nich śpi,
są bardzo dobre gatunkowo,milutkie w dotyku
ciągle wyglądają jak nowe ;-)

Ja jak zauważyłyście czesto wypowiadam sie na przykładzie siostry;-). Pati ona też dla starszego synka miała feretti, i była bardzo zadowolona. Teraz kupiła dla Oli inną na allegro, i juz nie to samo. Chodzo głównie o materiał, taki jakiś sztuczny.
Wiec jak bede kupowała to pewnie kupie z Feretti.

Hej Mamusie:-) a propos łózeczek to ja po prostu zachorowałam na cos takiego KOŁYSKA CONECO BEŻOWA 3w1 +4-CZ. POŚCIEL GRATIS (1046186452) - Aukcje internetowe Allegro

potem jak dziecko bedzie wieksze to i tak bedzie spało w wiekszym tradycyjnym łózeczku, ale na początek to jakos mi tak wpadło w oko bardzo. Przy pierwszej córeczce mialam wszystko takie duze " bo na dluzej starczy", co z tego skoro ona nie chciala spac w takim lozeczku 120/60, pewnie za duze dla niej bylo, potem juz spala, ale to tak okolo 7 mies., wlasnie do tego momentu mniej wiecej mozna uzywac kolyski.JEST CUDNA.Co o tym myslicie??

Cudna ta kołyska. Tylko, że starcza w sumie na troche, a łóżeczko i tak trzeba potem kupić.

Masakrrrrrrrrrrra! Ile wy już macie rzeczy dziewczyny! ja właśnie zdałam sobie sprawę że w lesie zostaję...na razie mam 5pak bodziaków z długim rękawem na 0-3 i 3-6. A, i jeszcze jak się dowiedziałam że córcia to kupiłam różowe skarpetki i śliniaczki dwa, i to tyle....
Wózek tragedia, nie mam pojęcia co dobre, a na pewno wszystko drogie. brrrrrr....
Jedynie łóżeczko mam upatrzone takie turystyczne. Moja siostra ma dla dwójki dzieci i sprawdza się super. Ech...ja się chyba muszę wybrać na zakupy...

Myszka nie jesteś sama. Ja też nic nie mam, nawet jednej rzeczy:zawstydzona/y:. I w ogóle jestem zielona w tych sprawach:szok:

A to część ciuszków dla małego-nowy dobytek!:tak:
ciuszki dla małego 2010 016.jpgciuszki dla małego 2010 020.jpgciuszki dla małego 2010 008.jpgciuszki dla małego 2010 011.jpgciuszki dla małego 2010 010.jpgciuszki dla małego 2010 019.jpgciuszki dla małego 2010 006.jpg

reklama
calineczko i kasiona nie tylko wam !! ja nigdzie nie moge takich dostac tanszych...:(
gizelko pochwal sie gdzie ty to kupiłaś!!?

Do góry