reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

No ja zakupiłam smonie z Lovi, wzięła od razu 2 żeby był jeden na zapas :)
A tu kilka z mojej kolekcji ciuszków
DSC_0021.jpgDSC_0034.jpgDSC_0033.jpgDSC_0032.jpgDSC_0031.jpgDSC_0030.jpgDSC_0029.jpgDSC_0028.jpgDSC_0027.jpgDSC_0026.jpg
pencil.png

reklama
No wlasnie ciezka sprawa :-) Szukam i chyba nie znajde .. moze to okienko w budce wystarczy :-) Ja znalazlam model XQ, identyczny jak na zdjeciu:

http://www.imagic.pl/files//13814/XQ 2009/xq.jpg

Kolor mi tez bardzo odpowiada. Ja generalnie gustuje od fioletow po śliwki, ale to juz fanaberia znalezc w takim kolorze :-)

Gizelka - a ten Twoj ma tez super kolorki, w życiu bym nie powiedziala ze używany :-)

onionku a Twoja szwagierka ma model XQ? bo one mają siedziska kubełkowe, nie wiem czy wiesz? była już mowa o tych siedziskach, ja osobiście w modelu XA mam siedzisko rozkładane na płasko i nie jestem przekonana co do kubełkowych ale może się sprawdzają, któraś z mam ma takie ale już nie wiem która.
Wózek dziecięcy XA - X-lander
to jest link do modelu xa, kolekcja z 2010r.

onionek z tym wózkiem to naprawde cieżka sprawa. Bardzo mi sie spodobał ten model XQ, co wkleiłas, kolorek też mi odpowiada. Jak możesz to napisz mi nazwe tego kolorku.
A Kasialle pisze o jakis siedziskach kubełkowych, dla mnie to już czarna magia:szok::-D
Kasialle czy miedzy tymi dwoma modelami jest tylko ta różnica w siedzisku, czy jeszcze jakies inne?
Musze zwerblowac męża i jechać porozglądac sie za wózkami. Jedyne co wiem, to zeby wózek był w ciemnym kolorze, ewentualnie czerwony.

Wlejam link do aukcji allegro tego modelu, kolor GREY:

WOZEK X-LANDER XQ +GONDOLA+ TORBA+FOTELIK HIT CENA (1075968325) - Aukcje internetowe Allegro

Ale tu juz dyskutowalysmy, ze w tym typie x-landera nie rozklada sie spacerowka, wiec dzidzius nie moze sie w niej kimnąć na leżąco. Dlatego u mnie to dyskwalifikuje ten model :-)

Dzieki:tak: Czasami coś mi umknie:sorry:, nawet jak przeczytam o czym dysutujecie. Od teraz zaczełam zapisywac ważniejsze rzeczy, zeby mnie sprzedawca w sklepie nie wpuścił w maliny

witam wrześniowe cieżarówki jestem mamą sierpniątka 2009,mam do sprzedania wózek ATLANTIC ESPIRO Blękitnoszary,jakby któraś była zainteresowana to zapraszam na PW
mnie slużył super,ale chcemy zamienic juz na spacerówkę,moge spokojnie go polecić,ma dużą gondolke i super sie jeździ po kązdej nawierzchni

JA PO DŁUGICH NAMYSŁACH JEDNAK ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA QUINNY SPEEDI, TEN WÓZECZEK MIALAM OKAZJĘ NIEJEDNOKROTNIE PRZETESTOWAĆ I PODOBA MI SIĘ OD ZAWSZE. RÓŻNI SIĘ ON OD INNYCH MODELI QUINNY TYM ŻE JAKO SPACERÓWKA JEST FAJNIE SZEROKA, A WIĘC STARCZA NA DŁUGO.. w TAMTYM ROKU JAK BYŁAM U KUZYNKI WZIĘŁYŚMY TEN WOZEK DO ZOO ŻEBY DZIECIAKI NIE MARUDZIŁY ŻE ICH NOGI BOLĄ. ZMIEŚCILI SIĘ OBYDWOJE KOLO SIEBIE, CZUJECIE TO?? hUBERT MA TU 4 LATA A MATI 3 ;)

10as.jpg
JUŻ MIALAM RÓŻNE TYPY, NO ALE JEDNAK ZDECYDOWAŁAM.. SZKODA TYLKO ŻE KOLORKI MA NIE ZACIEKAWE
SPACERÓWKA Quinny SPEEDI SX 2009 2010+BARIERKA+GR (1078832112) - Aukcje internetowe Allegro

NO ALE CHYBA SIĘ ZDECYDUJĘ NA TEN BRĄZ LUB CZARNY.
KUPOWAĆ GO BEDĘ NA POCZĄTKU PRZYSZŁEGO ROKU, BO CHCĘ SAMĄ SPACERÓWKĘ, MOŻE WIĘC POJAWIĄ SIĘ JESZCZE INNE KOLORY, A JAK NIE TO ZDECYDUJĘ SIĘ NA KTÓRYŚ Z TYCH DWÓCH!!!

reklama
Ja mam taki sam.
Muszę powiedzieć, że ten wózek ma wady i zalety. Ma duże pompowane koła więc przejedzie wszędzie. Zwrotny. Podoba mi się!
Gondolka jest fajna i szybko ja się montuje. Do tego można wpiąć fotelik Maxi Cosi w te same adaptery.. Muszę jednak powiedzieć, że gondolka jest trochę mała. Pierwsze dziecko urodziłam w marcu wiec pogoda nie wymagała używania śpiworka. Teraz boje się, że drugiemu dziecku będzie trochę ciasno jak podrośnie. Co do spacerówki to na montaż trzeba poświecić trochę czasu ale jak już ja zamontujemy to nie trzeba jej zdejmować aby np. złożyć wózek. Składa się bez problemu nawet z zamontowaną spacerówką. Jak wspominałaś jest ona szeroka wiec starsze dziecko zmiesci się bez problemu a małe ma bardzo dużo miejsca. Wózek jest także trochę ciężki i zajmuje dużo miejsca po złożeniu. Dlatego jest problem jeśli ma się mały samochód i często jeździ w trasy. Ale jak już wspominałam, można go zabrać wszędzie-pokona każdą przeszkodę. :)

Do góry