reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

1.jpg7.jpg5.jpg2.jpg6.jpg4.jpg3.jpg
pencil.png

reklama
Dzięki dziewczyny, wklejam większość w różu, bo tak naprawdę prawie wszystkie rzeczy jakie dostałam to raczej po chłopakach i może dlatego te róże mnie tak cieszą ;-)

Dagna śliczne te ciuszki-ach rozmarzyłam sie o dziewczynce....:-D-może drugim razem za parę lat się uda.....ale kocham mojego synusia....
Wózki też śliczne i w ogóle kobitki wasze zdobycze są cudowne....
Calineczka wózio tez chciałam czerwony,ale to,ze w moim mieście widzę tylko czerwone to mi się odechciało:-D.
Co do recenzji wózków to nie znam się....fakt,że atlantic jest ciężki ale gdybym sie na to tylko patrzyła to bym wcale nie kupiła z moim budżetem,ale jakoś dam radę to tylko pierwsze piętro! najwyżej kogos będę prosić jak mężusia nie będzie w domciu...
Wyprawka to coś cudownego można patrzeć i patrzeć a oko wciąż nie nasycone:tak:

jejku dziewczyny ile wy już tego macie!!:-) ja prawie nic, wczoraj poszłam na miasto i kupiłam 10 bodziaków , czapeczkę i skarpetki i to na tyle:zawstydzona/y:
Chyba także zacznę już kolekcjonowac wyprawkę,a chciałam wszystko kupowac przed porodem:-(. Mam wózek jeszcze po mojej siostry niuni, prawie wogóle nie używany, więc nie będziemy kupowac nowego.

A ja się zastanawiam ile sztuk np. śpiochów kupić w rozmiarze 56... narazie mam 2 szt. nowych i ze 4 używanych nie są bardzo zniszczone ale widać że nowe nie są. Nie chciałabym w pierwszym tygodniu kiedy pewnie przez dom przewali się tłum ludzi dzidziuś był ubrany w takie rzeczy ale też nie chcę nakupić za dużo żeby później się nie okazało że połowy to nie miał na sobie.
Chyba się skuszę i dokupię jeszcze chociaż jedne śpiochy na 56 :) no i może bodziaka jakiegoś i pajac ;p

reklama
Do góry