reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

1.jpg7.jpg5.jpg2.jpg6.jpg4.jpg3.jpg
pencil.png

reklama
Dzięki dziewczyny, wklejam większość w różu, bo tak naprawdę prawie wszystkie rzeczy jakie dostałam to raczej po chłopakach i może dlatego te róże mnie tak cieszą ;-)

Dagna śliczne te ciuszki-ach rozmarzyłam sie o dziewczynce....:-D-może drugim razem za parę lat się uda.....ale kocham mojego synusia....
Wózki też śliczne i w ogóle kobitki wasze zdobycze są cudowne....
Calineczka wózio tez chciałam czerwony,ale to,ze w moim mieście widzę tylko czerwone to mi się odechciało:-D.
Co do recenzji wózków to nie znam się....fakt,że atlantic jest ciężki ale gdybym sie na to tylko patrzyła to bym wcale nie kupiła z moim budżetem,ale jakoś dam radę to tylko pierwsze piętro! najwyżej kogos będę prosić jak mężusia nie będzie w domciu...
Wyprawka to coś cudownego można patrzeć i patrzeć a oko wciąż nie nasycone:tak:

jejku dziewczyny ile wy już tego macie!!:-) ja prawie nic, wczoraj poszłam na miasto i kupiłam 10 bodziaków , czapeczkę i skarpetki i to na tyle:zawstydzona/y:
Chyba także zacznę już kolekcjonowac wyprawkę,a chciałam wszystko kupowac przed porodem:-(. Mam wózek jeszcze po mojej siostry niuni, prawie wogóle nie używany, więc nie będziemy kupowac nowego.

A ja się zastanawiam ile sztuk np. śpiochów kupić w rozmiarze 56... narazie mam 2 szt. nowych i ze 4 używanych nie są bardzo zniszczone ale widać że nowe nie są. Nie chciałabym w pierwszym tygodniu kiedy pewnie przez dom przewali się tłum ludzi dzidziuś był ubrany w takie rzeczy ale też nie chcę nakupić za dużo żeby później się nie okazało że połowy to nie miał na sobie.
Chyba się skuszę i dokupię jeszcze chociaż jedne śpiochy na 56 :) no i może bodziaka jakiegoś i pajac ;p

reklama
Do góry