reklama
calineczka27
Fanka BB :)
Dagna cudne ciuszki
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dagna cudne ciuszki
slicznosci naprawde
dagna
Dzięki dziewczyny, wklejam większość w różu, bo tak naprawdę prawie wszystkie rzeczy jakie dostałam to raczej po chłopakach i może dlatego te róże mnie tak cieszą ;-)
gizela79
Dagna śliczne te ciuszki-ach rozmarzyłam sie o dziewczynce....-może drugim razem za parę lat się uda.....ale kocham mojego synusia....
Wózki też śliczne i w ogóle kobitki wasze zdobycze są cudowne....
Calineczka wózio tez chciałam czerwony,ale to,ze w moim mieście widzę tylko czerwone to mi się odechciało.
Co do recenzji wózków to nie znam się....fakt,że atlantic jest ciężki ale gdybym sie na to tylko patrzyła to bym wcale nie kupiła z moim budżetem,ale jakoś dam radę to tylko pierwsze piętro! najwyżej kogos będę prosić jak mężusia nie będzie w domciu...
Wyprawka to coś cudownego można patrzeć i patrzeć a oko wciąż nie nasycone
Wózki też śliczne i w ogóle kobitki wasze zdobycze są cudowne....
Calineczka wózio tez chciałam czerwony,ale to,ze w moim mieście widzę tylko czerwone to mi się odechciało.
Co do recenzji wózków to nie znam się....fakt,że atlantic jest ciężki ale gdybym sie na to tylko patrzyła to bym wcale nie kupiła z moim budżetem,ale jakoś dam radę to tylko pierwsze piętro! najwyżej kogos będę prosić jak mężusia nie będzie w domciu...
Wyprawka to coś cudownego można patrzeć i patrzeć a oko wciąż nie nasycone
jejku dziewczyny ile wy już tego macie!!:-) ja prawie nic, wczoraj poszłam na miasto i kupiłam 10 bodziaków , czapeczkę i skarpetki i to na tyle
Chyba także zacznę już kolekcjonowac wyprawkę,a chciałam wszystko kupowac przed porodem:-(. Mam wózek jeszcze po mojej siostry niuni, prawie wogóle nie używany, więc nie będziemy kupowac nowego.
Chyba także zacznę już kolekcjonowac wyprawkę,a chciałam wszystko kupowac przed porodem:-(. Mam wózek jeszcze po mojej siostry niuni, prawie wogóle nie używany, więc nie będziemy kupowac nowego.
Joasia M
A ja się zastanawiam ile sztuk np. śpiochów kupić w rozmiarze 56... narazie mam 2 szt. nowych i ze 4 używanych nie są bardzo zniszczone ale widać że nowe nie są. Nie chciałabym w pierwszym tygodniu kiedy pewnie przez dom przewali się tłum ludzi dzidziuś był ubrany w takie rzeczy ale też nie chcę nakupić za dużo żeby później się nie okazało że połowy to nie miał na sobie.
Chyba się skuszę i dokupię jeszcze chociaż jedne śpiochy na 56 no i może bodziaka jakiegoś i pajac ;p
Chyba się skuszę i dokupię jeszcze chociaż jedne śpiochy na 56 no i może bodziaka jakiegoś i pajac ;p
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Muszę się pochwalić Zakupiliśmy wczoraj łóżeczko i materacyk (gryka-kokos). Łóżeczko było kupione w sklepie i wygląda tak NAJTANIEJ Klupś SAFARI ŁÓŻECZKO+MATERAC K-P (1067660098) - Aukcje internetowe Allegro ---> przesyłam link z allegro, bo łóżeczko jeszcze złożone w pudełku stoi
Pati26
Mama Marcela i Samuela
slicznosci naprawde
superowe ciuszki dagna
kinia...śliczne łóżeczko;-)
gaja..słodkie ciuszki)
Ostatnia edycja:
reklama