reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Dziewczynki slizne te wasze wyprawki, ubranka lozeczka :) ja w sumie z wyprawka jestem w tyle. Mam troche ciuszkow, czekam tez na zamowione spioszki z allegro juz 3 tygodnie prawie..eh..mam dwie butelki hehe smoczki dla noworodkow, szczoteczke do wlosow i narazie tyle :) z lozeczkami czekamy do polowy lipca mniej wiecej a wozek gdzies na poczatku lipca moze...powoli moze zaczne kupowac wanienke, przewijak i te mniejsze rzeczy typu kocyki reczniki bo czuje sie troche do tylu hehe a z drugiej strony jakos nie mam pospiechu :)

Śliczne te Wasze zakupy, jak się tak napatrzę to pewnie i mnie szybko szał ogarnie, bo póki co to mam tylko kilka ciuszków. Mam pytanie do tych z Was, które kupowały uzywane wózki na allegro: na co zwracać uwagę żeby sie nie okazało, ze wózek po przysłaniu ładnie wyglądał tylko na zdjęciu? Chciałabym kupić wózek właśnie używany ale troche sie obawiam.

Kurcze, ale ciuszki cudne kupujecie.
Dagna twoje mnie zauroczyły normalnie.
Łóżeczka też macie superowe.
Ja myślę nad wózkiem i im więcej myśle tym więcej mam typów i gorzej wybrać ha ha ha

Śliczne te Wasze zakupy, jak się tak napatrzę to pewnie i mnie szybko szał ogarnie, bo póki co to mam tylko kilka ciuszków. Mam pytanie do tych z Was, które kupowały uzywane wózki na allegro: na co zwracać uwagę żeby sie nie okazało, ze wózek po przysłaniu ładnie wyglądał tylko na zdjęciu? Chciałabym kupić wózek właśnie używany ale troche sie obawiam.

Agnieszka ja kupiłam używany...zanim kupiłam to sprawdzałam prawdziwośc zdjęc na allegro....pod uwagę brałam orginalne zdjęcia i z którego roku i ile dzieci w nim przejechało...mi się udało z sierpnia tamtego roku kupić,miałam dobry kontakt tel.i e-mailowy ze sprzedawcą...i udało mi się i naprawdę mało był używany bo widać było.
Zerknij tez na opinie-to też ważne....no i tez zależy jaki model i ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na taki wózek....Może u was w mieście są komisy a tam i wózki.....zobacz....popytaj znajomych albo w gazecie regionalnej....ja chcialam atlantic i mam....i taki kolorek jak chciałam....a i komplet razem z fotelikiem kupiłam za 450zł+kurier....

no to teraz moja wyprawka tzn kontynuacja....... i ostatnie zdobycze ....:-):-):-):-)

Załączniki

• DSC03261.jpg
    DSC03261.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC03255.jpg
    DSC03255.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC03254.jpg
    DSC03254.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC03262.jpg
    DSC03262.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC03258.jpg
    DSC03258.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC03260.jpg
    DSC03260.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC03263.jpg
    DSC03263.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC03257.jpg
    DSC03257.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC03259.jpg
    DSC03259.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC03256.jpg
    DSC03256.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 68
karolinkare ty to już chyba wszystko masz ;) Ładna wypraweczka :)
onionek ja się zastanawiałam jeszcze nad takim samym tylko, że słoń zamiast żyrafy był, ale z szufladą... Tylko, że stwierdziłam, że szuflady są i tak mało praktyczne :)
małgoś u mnie łóżeczko turystyczne odpadło w przedbiegach... Ja jednak tradycjonalistka jestem i wolę łóżeczka drewniane ;))

Co do wózka to ja czekam, bo dostaniemy od kuzyna mojego męża po ich córci :) Ale taki w sumie jak chciałam, tylko, że czerwony, a mnie się marzył zielony, ale ważne, że będzie wózek :)

reklama
Karolinkare, ale masz tego wszystkiego:) te paputki różowe i niebieskie to mnie tak rozbroiły:)
Kinia- fajne łóżeczko:)
Dagna i gaja fajne ciuszki.
Ja po wizycie u lekarza poszłam zanieśc L-4 do pracy, nie mogłam się oprzeć, żeby nie zajrzeć do sklepów:), kupiłam pampersy i trochę ciuszków w lumpku, wkleję potem zdjęcia.

Do góry