Kinia sliczne lozeczko..tez mi sie podoba i na to polowalam ale narazie mam dylemat wiec jeszcze nie wiem czy takie czy turystyczne;/
Ja też za takim sie rozgladałam, akurat pasowało by mi do mebli w pokoju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia sliczne lozeczko..tez mi sie podoba i na to polowalam ale narazie mam dylemat wiec jeszcze nie wiem czy takie czy turystyczne;/
Śliczne te Wasze zakupy, jak się tak napatrzę to pewnie i mnie szybko szał ogarnie, bo póki co to mam tylko kilka ciuszków. Mam pytanie do tych z Was, które kupowały uzywane wózki na allegro: na co zwracać uwagę żeby sie nie okazało, ze wózek po przysłaniu ładnie wyglądał tylko na zdjęciu? Chciałabym kupić wózek właśnie używany ale troche sie obawiam.