dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
premium care z tego co chyba Pysia pisala są w czesci do okolicy intymnej maluszka bardziej delikatne
Pampers Premium Care
Pampers Premium Care
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa z tymi paskami aleosowymi? czyli chyba lepsiejsze ciut? bo znalazlam chyba tanio na all 78szt za 47zł a opakowanie takie inne i sie zastanawiałam jaka konkretnie róznica...premium care z tego co chyba Pysia pisala są w czesci do okolicy intymnej maluszka bardziej delikatne
Pampers Premium Care
Dziewczyny a ja mam pytanko co do nożyczek. Bo byłam wczoraj w sklepie, chciałam kupić i nie wiedziałam w końcu które wybrać. Bo są taki węższe, szersze albo z cążkami w komplecie. Takie cążki to przydają się w ogóle?
Wiesz to zależy jak Ci będzie łatwiej obcinać paznokcie.
Ja wogóle nie umiałam nożyczkami więc używałam tylko i wyłącznie cążków.
W tej chwili zapewne też tak będzie. Dzidzia ma tak mięciutkie paznokcie, że nożyczkami na równo mnie nie wychodziło cążkami było prościej.
Sprubujesz zobaczysz jak Tobie będzie łatwiej.
dorotka to pampersy 1 są w wersji jumbo pack? bo wszędzie widziałam tylko te małe paczki