reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Wiktoria25 wozeczek sliczny, witamy Cie i zapraszamy na watek glowny.
Gaja ja tez kupuje takie turystyczne lozeczko jest super.Tylko dokupie do niego materacyk. A na pierwsze 6 m-cy dostalam taki koszyk na koleczkach.

A ja kupilam spiworek do siedzonka samochodowego, taki z dziurka pomiedzy nogami na pasy. DSCN4407.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktoria witamy i do pisania zapraszamy. Wozeczek bardzo ładny, widziałam go na żywo u koleżanki, jest zadowolona, więc pewnie sie sprawdzi równiez i u ciebie. pozdrawiam

Cos ciekawego dla mam z wiekszym i mniejszym dzieciatkiem ;)
[video=youtube;ccu0Y2VYovg]http://www.youtube.com/watch?v=ccu0Y2VYovg&NR=1[/video]

No swietne razwiazanie szczegolnie ten podwojny wozeczek. A tych przystawek do wozka jest pelno na ebayu, i to clakiem w dobrej cenie, mozna je montowac do kazdego wozia.

reklama
Do góry