reklama
Właśnie zamówiłam:
ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI DeLuxe -MEGA WYPRZEDAŻ (1045131619) - Aukcje internetowe Allegro
ten ostatni z dinozaurami
ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI DeLuxe -MEGA WYPRZEDAŻ (1045131619) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też mam 8 czerwca i też chce dziewczynke (choć jedną już mam). Ale jak bedzie chłopak, też go bede kochała mocniutko!Ritka wizyta dokładnie 8 czerwca, ale ja juz od dłuższego czasu mam silny "instynkt wicia gniazda" powstrzymywany wlasnie brakiem wiedzy na temat płci maluszka. Ojej...ale kopie mocno w tej chwili Ja chce dziewczynke...
Masz w brzuszku sale sportową!!!
Gaja - podoba mi sie bardzo. Ale czy można ten kojec wykorzystywać na stałe jako łóżeczko? Jestem w tym zielona!
Ostatnia edycja:
Ritka tak wykorzystywać będziemy jako łóżeczko tylko dodatkowo materac dokupimy bo tam taki cieniutki tylko jest. Moja koleżanka użytkuje już 2 lata i nic się z łóżeczkiem nie dzieje I jej syn śpi cały czas w nim (nie służy jako ozdoba)
dagna
Fanka BB :)
Ritka tak wykorzystywać będziemy jako łóżeczko tylko dodatkowo materac dokupimy bo tam taki cieniutki tylko jest. Moja koleżanka użytkuje już 2 lata i nic się z łóżeczkiem nie dzieje I jej syn śpi cały czas w nim (nie służy jako ozdoba)
Dokładnie takie ma mój bratanek i jego rodzice są zadowoleni :-) Bardzo ładnie się prezentuje w pokoju i małemu dobrze się w nim śpi. I zrobili dokładnie tak jak piszesz - wymienili materac, bo w standardzie jest beznadziejny, za cienki.
Beniaminka
Witaj Wiktorio na forum :-) Widze już poczyniłaś poważne zakupy....Ja jeszcze troszkę się wzbraniam, ale obie babcie juz szleją- na razie ciuszkowo , ale moja mama dzwonila dzisiaj z urlopu , ze dorwala jakis super lumpex i zakpila 6 kg! ubranek dla malutkiej. Na szczescie rozne rozmiary, uffff ;-)
A Twój wózeczek bardzo mi się podoba. Jeszcze mysle nad kolorem, ale grafity i czernie sa teraz bardzo trandy.
Rozgość się i pisz z nami także w wątku głównym
A Twój wózeczek bardzo mi się podoba. Jeszcze mysle nad kolorem, ale grafity i czernie sa teraz bardzo trandy.
Rozgość się i pisz z nami także w wątku głównym
paulka24
gaja ja się przymierzam do zakupu dokładnie takiego samego łóżeczka, ale narazie jeszcze czekam, pod koniec czerwca pewnie zamowie, daj znać jak Ci przyjdzie czy na żywo tez fajnyWłaśnie zamówiłam:
emilia1103
gaja ja się przymierzam do zakupu dokładnie takiego samego łóżeczka, ale narazie jeszcze czekam, pod koniec czerwca pewnie zamowie, daj znać jak Ci przyjdzie czy na żywo tez fajny
ja mam takie luzeczko jest niesamowicie podreczne i ten przewijak super na poczatek ,w realu wyglada tak samo ,jestem zadowolona z tego zakupu
reklama
Ja też mam takie łóżko. Jest to drugie łóżko- w domu mam drewniane a u rodziców, gdzie Ania spędzała prawie całe dnie od momentu, gdy skończyłam urlop macierzyński turystyczne. Spała tam codziennie jakieś 2-3 godziny w południe, ponadto zabieraliśmy zawsze ze sobą na wakacje to łóżko i teraz jeszcze posłuży dla drugiego maluszka