reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
DSC07622.jpgDSC07621.jpgDSC07620.jpgDSC07624.jpgDSC07626.jpgDSC07627.jpgDSC07625.jpg
pencil.png

Te cudeńka dostałam w spadku od szwagierki słodkie są normalnie już bym chciała urodzić :)
Wszystko na foto obok laktatora oczywiście nowe :)
Do tego czekam na kosmetyki od Kerny i moja pościel.
Angeluś mój akurat dostał prędzej kasiorkę za urlop ok 1200 zł więc szalejemy tak pewnie też byśmi po trochu kupowali.
Dziś łóżeczko wymyte okazuje się,że nie mam śrubek do niego i nie mogę skręcić buahahahahaha nie wiem gdzie się one podziały.
Łóżeczko jest 2 kolorowe jasne, ale mam w planie odnowić je lakierem do drewna w kolorze olchy a 2 części albo pomalować na zielono, albo okleić zieloną okleiną, aby nie wyglądało jak 25 letni rupieć.
Miejscami lakier bezbarwny moje chłopaki zgryzły i łóżeczko po 3 latach w piwnicy w miejscach bez lakieru zrobiło sie szare wypłowiałe to drewno :(
Więc lakier dobry muszę zakupić i to pokryć równiuteńko.
Na ścianie obok łóżeczka też chcę zrobić jakiś wzorek z szablonów silikonowych u nas masa ich do wyboru.Ściana oczywiście zielona więc zrobię żółte lub brązowe wzorki i będzie milusi zakątek dla dzidzi, ooo i jeszcze dwa pojemniki pod łóżeczko muszę kupić na różne bibeloty typu pampersy grzechotki i inne szpargałki.

Te cudeńka dostałam w spadku od szwagierki słodkie są normalnie już bym chciała urodzić :)
Wszystko na foto obok laktatora oczywiście nowe :)
Do tego czekam na kosmetyki od Kerny i moja pościel.
Angeluś mój akurat dostał prędzej kasiorkę za urlop ok 1200 zł więc szalejemy tak pewnie też byśmi po trochu kupowali.
Dziś łóżeczko wymyte okazuje się,że nie mam śrubek do niego i nie mogę skręcić buahahahahaha nie wiem gdzie się one podziały.
Łóżeczko jest 2 kolorowe jasne, ale mam w planie odnowić je lakierem do drewna w kolorze olchy a 2 części albo pomalować na zielono, albo okleić zieloną okleiną, aby nie wyglądało jak 25 letni rupieć.
Miejscami lakier bezbarwny moje chłopaki zgryzły i łóżeczko po 3 latach w piwnicy w miejscach bez lakieru zrobiło sie szare wypłowiałe to drewno :(
Więc lakier dobry muszę zakupić i to pokryć równiuteńko.
Na ścianie obok łóżeczka też chcę zrobić jakiś wzorek z szablonów silikonowych u nas masa ich do wyboru.Ściana oczywiście zielona więc zrobię żółte lub brązowe wzorki i będzie milusi zakątek dla dzidzi, ooo i jeszcze dwa pojemniki pod łóżeczko muszę kupić na różne bibeloty typu pampersy grzechotki i inne szpargałki.
Pysiu, tylko pamiętaj,że łóżeczko powinno być pomalowane lakierem nietoksycznym. Podobno są takie specjalne.
A mnie się dzisiaj przypomniało,że chyba nie wszystko po moich chłopakach wydałam i dziś te rzeczy znalazłam. I popłakałam się jak mi się moje skarby takie malutkie przypomniały:zawstydzona/y::confused:. Aż trudno uwierzyć,że te moje wielkoludy takie maleńkie kiedyś były

Ostatnia edycja:
Ja wzięłam emalie akrylową wodorozcieńczalną podobno jest dobra właśnie do łóżeczka dziecinnego... ok 25 zł za 800 ml śnieżki akurat

A to moj dzisiejszy zakup:-)

Załączniki

• DSCF1305.jpg
    DSCF1305.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF1302.jpg
    DSCF1302.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1303.jpg
    DSCF1303.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 37
Olcia słodkie pajacyki :)
Ja walczę z łóżeczkiem jednak będzie kremowo brązowe bo olchy ni cholery nie ma farny takiej jakiej potrzebuję a zielony wyglądał jak idź i nie wracaj :)

reklama
Do góry