reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

No to ja się też pochwalę swoimi zakupkami. Kupiłam swojej córuni zestawik tak już na wiosnę..
Zestaw Next H&M 6-9-12 Dla Dziewczynka 60szt. (1046317426) - Aukcje internetowe Allegro

Mniejsze ciuszki też mam notorycznie kupowane w lumpeksach, jak je wszystkie popiorę to wstawię wam fotki.
Wolę inwestować teraz w większe ciuszki takie już na wiosnę, kiedy w końcu wyjdziemy na spacerki bez kombinezoniku..
Zestawik dotarł, parę ciuszków schowałam bo mi nie przypadły do gustu ale reszta... bajka!!! ;))))))))))))))))))0

reklama
bardzo duzy ten zestawik, i faktycznie suuper ciuszki- to wyprawke na wiosne masz juz z głowy :)))

ja powinnam jakąś blokade założyć sobie na allegro :) mam ciuszki po córci dostane jeszcze od kolezanek a i tak kupuje- bo takie tanie bo takie fajne :/

nO HI HI skąd ja to znam?? Ja normalnie mam fioła już, jak nie allegro to lumpeksy - a tam to już wogole można nakuipć śliczne ciuszki w super cenie ;))

Mycha1! Fajny zestawik dla dziewczynki! Ubranka prześliczne!
Ja na razie nic nie kupuje, bo nie poznałam jeszcze płci. A tak bym już chciała!

No to ja się też pochwalę swoimi zakupkami. Kupiłam swojej córuni zestawik tak już na wiosnę..
Zestaw Next H&M 6-9-12 Dla Dziewczynka 60szt. (1046317426) - Aukcje internetowe Allegro

Mniejsze ciuszki też mam notorycznie kupowane w lumpeksach, jak je wszystkie popiorę to wstawię wam fotki.
Wolę inwestować teraz w większe ciuszki takie już na wiosnę, kiedy w końcu wyjdziemy na spacerki bez kombinezoniku..
Zestawik dotarł, parę ciuszków schowałam bo mi nie przypadły do gustu ale reszta... bajka!!! ;))))))))))))))))))0
Mycha, śliczne ciuszki! Ja też jak dowiedziałam się,że podobno będzie dziewczynka, zaliczyłam zaraz dwie aukcje. Zaszalałam,a teraz martwię się czy na kolejnym usg lekarz mi potwierdzi to samo, bo jak nie, to zostanę w lesie z tymi wszystkimi różowymi ubrankami, sukieneczkami itd... Na razie nie wchodzę nawet na allegro, bo się boję,że znów coś zaliczę i chyba zbankrutuję:-D

reklama
Do góry