reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

koła pompowane czy piankowe? wiadomo wszystko w zależności od potrzeb. Ja mam właśnie x-landera xa z kołami pompowanymi i powiem szczerze że jeszcze nie przebiłam, co prawda pompowałam kilka razy bo powietrze uciekło ale można bez problemu z takim flakiem dojechac do domu ;-) nic się nie stanie od razu. A koła takie jak najbardziej sprawdzają się na nierównych powierzchniach, chodnikach, krawężnikach, nie trzeba obawiac się że dzieciaczek sobie nerki odbije bo świetnie amortyzują wszelkie nierówności. Są cięższe to fakt dlatego wszystko zależy kto ma jakie priorytety.
Siedzisko kubełkowe, hmmm, zastanawiałam się nad tym, nie wiem jakie ma opinie ale ja dużo jeździłam podczas drzemek synka i stwierdziłam że może byc mu niewygodnie takie złożenie pod kątem i kupiłam jednak siedzisko rozkładane na płasko.

reklama
Ja sie napaliłam na taki ala-kocyk....:-D:-)

Załączniki

• koc chanille 75 x 92 niebieski.jpg
    koc chanille 75 x 92 niebieski.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 58
Ja sie napaliłam na taki ala-kocyk....:-D:-)
Sliczny ten kocyk ja taz chce taki a ile kosztuje to cudenko?

A co do wozkow z pompowanymi kolkami , moj pierwszy mial wlasnie takie, wlasciwie bylam zadowolona z tym , ze dwa razy zlapalam gume . Tym razem kupilam wozek z piankowymi.

Ostatnia edycja:
Sara na allegro ten kocyk to 40zł bez przesyłki, ale on jest z tych ciut grubszych, bo sa tez za 24zł i mniej. W sklepach tez widziałam.

Witam!
Moj maz juz wybral wozek dla dzidzi naszej!mnie tak nie zachwycil bardzo(a zwlaszcza cena)no ale dam mu ta satysfakcje niech sobie wybierze:)ciesze sie bardzo ze angarzuje sie w kupno wyprawki dla dziecka(z pierwszym tak nie bylo)chyba dorusl he:)
Baby Elegance Pebble Travel System – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
co o nim myslicie ??to jest 3w1.

Hee mojemu tez taki sie podoba...gdzies go w sklepie wypatrzył, mnie osobicie nie bardzo...troche przerazaja mnie te tycie plastikowe kółeczka, bo reszta OK. :)

Witam!
Moj maz juz wybral wozek dla dzidzi naszej!mnie tak nie zachwycil bardzo(a zwlaszcza cena)no ale dam mu ta satysfakcje niech sobie wybierze:)ciesze sie bardzo ze angarzuje sie w kupno wyprawki dla dziecka(z pierwszym tak nie bylo)chyba dorusl he:)
Baby Elegance Pebble Travel System – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
co o nim myslicie ??to jest 3w1.
Bardzo ładny i kolorek moim zdaniem bardzo elegancki, ale ja jestem zwolenniczką większych kółek;-). Może dlatego,że mam skłonności do wypadów za miasto i nieoczekiwanych wycieczek, a nie wyobrażam sobie jazdy takimi kółeczkami np. w lesie czy po piasku;-):-). Wszystko zależy od trybu życia i przeznaczenia wózka.

reklama
Ja też wolę wózki z większymi kółkami. Ale to zależy od trybu życia - tak jak pisała Angelus. Taki z mniejszymi kółkami pewnie jest bardziej zwrotny i na pewno lekki.

Do góry