kasialle
Fanka BB :)
koła pompowane czy piankowe? wiadomo wszystko w zależności od potrzeb. Ja mam właśnie x-landera xa z kołami pompowanymi i powiem szczerze że jeszcze nie przebiłam, co prawda pompowałam kilka razy bo powietrze uciekło ale można bez problemu z takim flakiem dojechac do domu ;-) nic się nie stanie od razu. A koła takie jak najbardziej sprawdzają się na nierównych powierzchniach, chodnikach, krawężnikach, nie trzeba obawiac się że dzieciaczek sobie nerki odbije bo świetnie amortyzują wszelkie nierówności. Są cięższe to fakt dlatego wszystko zależy kto ma jakie priorytety.
Siedzisko kubełkowe, hmmm, zastanawiałam się nad tym, nie wiem jakie ma opinie ale ja dużo jeździłam podczas drzemek synka i stwierdziłam że może byc mu niewygodnie takie złożenie pod kątem i kupiłam jednak siedzisko rozkładane na płasko.
Siedzisko kubełkowe, hmmm, zastanawiałam się nad tym, nie wiem jakie ma opinie ale ja dużo jeździłam podczas drzemek synka i stwierdziłam że może byc mu niewygodnie takie złożenie pod kątem i kupiłam jednak siedzisko rozkładane na płasko.