reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ja się pochwalę :) Kupiliśmy we wtorek łóżeczko Klupś safari takie z żyrafą do tego materacyk. Oprócz tego zakupiliśmy jeszcze wanienkę. Okazało się że łóżeczko było tańsze w sklepie niedaleko nas niż na internecie. Na dniach ma przyjść przesyłka z przewijakiem do kompletu do łóżeczka i jeszcze kilka innych rzeczy :)

reklama
IMG_5183.jpgIMG_5187.jpgIMG_5184.jpgIMG_5185.jpgIMG_5186.jpg

to i ja sie pochwalę, bo nie mogłam sie oprzeć i nie miec zadnej sukieneczki w domu;-)

a oto moje lumpkowe zdobycze jedne mniejsze inne troche większe napewno sie przydadzą cały zakup wyniósł mnie co ponad 50 zł i jak wam się podobają

Załączniki

• Zdjęcie0144.jpg
    Zdjęcie0144.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęcie0145.jpg
    Zdjęcie0145.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 48
lilua fajne ubranka, w sklepie to normalnie za dwa z nich bys pewnie kolo 50 zl zaplacila...super :)

ja to narazie skupiam sie na pierwszych dwoch miesiacach zycia moim skarbow, nie kupuje teraz ani kombinezonkow ani nic cieplejszego typu bluzy, pozniej bede dokupywac na biezaco, narazie skupilam sie na pajacyckach, bodziakach, spiochach :) to co najbardziej wygodne :)

Ja się pochwalę :) Kupiliśmy we wtorek łóżeczko Klupś safari takie z żyrafą do tego materacyk. Oprócz tego zakupiliśmy jeszcze wanienkę. Okazało się że łóżeczko było tańsze w sklepie niedaleko nas niż na internecie. Na dniach ma przyjść przesyłka z przewijakiem do kompletu do łóżeczka i jeszcze kilka innych rzeczy :)
I Jak to łóżeczko? mnie też się takowe podoba, kupiłaś z szufladą czy bez?
Wrzuć fotkę.

Mi tez sie bardzo podobalo to lozeczko ale byla okazja i kupilam nieuzywane lozeczko z posciela ,materacykiem, kolderka i poduszkami za 250 zl wiec jednak finanse wygraly nad upodobaniem :)

reklama
Wybraliśmy się z T. do nowo otwartej Biedronki i ku naszemu zdziwieniu w tym samym miejscu 2 sklepy z tania odzieżą dla dzieci dorosłych i artykułami do domu w 3 boksie kosmetyki pampersy i inne pierdołki dla dzieci tez taniocha no rewelka za tydzień tam robimy nalot ha ha dokupimy co trzeba a dzis nie mogłam wyjśc bez niczegi i kupiłam półśpiochy z kotkiem za 6,49 i kaftanik za 6,99 zielonego niestety nie było w rozmiarze 62 więc wzięłam różowe.
Troche miałam opory, bo nie do końca wierze,że bedzie dziewuszka mówie do T. ja mam szczęście do bojsów kupimy różowe i co będzie bojs.
Ale co tam najwyżej odsprzedam na allegro.
Do tego zakupiliśmy 1 malutką bawełnianą czapeczkę zieloną za 2,99, aby pasowała do wcześniej zakupionego pajacyka :)
DSC07560.jpgDSC07561.jpgDSC07562.jpg

Do góry