reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
butki pumy- MASARKA!! ja dziś też znalazłam fajne na allegro, poszły za 30 zł, niestety nie zdążyłam :[

dziewczyny, ja jeszcze nic kompletnie nie zamawiałam, nie kupowałam, narazie się rozglądam. na allegro mnóstwo jest sprzedawców, można kupić taniej niż w sklepach- zwłaszcza kiedy się zamówi większą ilość. Możecie zatem polecić mi u kogo kupiłyście dobrze jakościowo ubranka??

co do łóżeczka- strasznie podobają mi się te "turystyczne" z regulowanym dnem, do tego są uwieszone misie, przewijak. super sprawa. na innym forum jednak dziewczyny pisały, że nie są te łóżeczka stabilne wieć sama już nie wiem.

wózek albo zgarnę po młodszej siostrze, o ile gdzieś w garażu się znajdzie, jeśli nie, kupię używany z allegro. za 500 zł można już mieć fajny model wielofunkcyjny :) :)

pozdrawiam

6B79-VNSE-xlg.jpg

Po ostatnich moich zakupkach we Wroclawiu wpadł mi w oko ten wózeczek.. kobietka fajanie nim manewrowała po IKEI z małym dzieciątkiem, miałyście kiedyś do czynienia z tym wózkiem lub tez znacie jakieś opinie?? Cena jak dla mnie atrakcyjna ;)
WÓZEK QUATTRO TOUR DELUXE KOSYCOT- GOND+SPAC+OSŁ (990282604) - Aukcje internetowe Allegro
5201b.jpg

Można też go kupić z nosidełkiem...
1028044540

moja teściowa bawiła w takim wózku, wada często psuły się kółka i głośno terkocą na chodniku ale to akurat kwestia przyzwyczajenia. Ale może oni akurat na taki model trafili, bo często reklamowali :/

Miałam dobry weekend pod względem "wyprawki" ;) Okazało się, że nie muszę kupować wózka - dostanę od brata (bratanek zdąży już z niego wyrosnąć i kupią sobie lekką spacerówkę). Kupiłam rożek dla malucha.

magi ahhh Plss magizaniim kupisz staniczek dobierz też obwód bo samo X czy D nic nie znaczy. Np. taki staniczek o rozmiarze 80 C ma taką samą miseczkeę jak 65 E tyle, że pasuje na dziewczynę z mniejszym obwodem pod biustem.

Haszi, ja Cie rozumie doskonale. Ja nie kupuje staników na pałe, mierze sie pod biustem. A jezeli chodzi o miseczke to jakbym miała kupowac według tabelki rozmiarowej to nigdy bym dobrego nie kupiła, bo ja własnie jestem drobna i obwód w biuscie mam niewielki , a miseczke zawsze troche wieksza musze miec nizeli wg tabelki rozm. A jak teraz pod biustem mi sie nie zmienia a cycki rosna to chyba logiczne ze miseczka jest wieksza . Ja cos słabo tyje i pod biustem nadal mam tyle samo co przed ciąza i chyba az tak strasznie mi sie to nie zmieni, póki co to jeszcze w 70 pod biustem długo sie bede miescic, tylko miseczki beda wieksze.

Ostatnia edycja:
Mycha wózki Graco naprawdę są awaryjne!! Nie znam osoby która nie narzekałaby na ten zakup, wszystkie plastykowe komponenty szybko się zużywają i pekają, sąsiadka non stop reklamowała.. no chyba że teraz robią już nieco lepsze!!

Mycha ja tez szczerze odradzam graco... awaryjne są niestety. Miałam taki sam i rozlecial sie dosłownie, oczywiscie po gwarancji, a naprawa była droga, w czasie gwarancji reklamowalam 2 razy.

reklama
Ja jeszcze nie wiem jaki wybiorę model i jaką firmę.Jedynie mam obraną koncepcje koloru wózka czarny+ zielony odcień sałaty lub kolor limonki ewentualnie jakis wzorek kwiaty czy kółka.
Coś w tym stylu
FENIX ACTIVE 3w1+FOTELIK!!! 20 KOLORÓW!!! GRATISY (1026156687) - Aukcje internetowe Allegro
CONECO TOLEDO WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY GRATISY!! (1027792844) - Aukcje internetowe Allegro
4w1 Wózki Jumper X wózek TAKO 38x kolor 6xGRATIS (1027125914) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózek MARINER gondola +space.+fot+5 gratisów (1026695552) - Aukcje internetowe Allegro
W sumie w 1 sklepie u mnie mogę zamówić dowolny wózek Coneco,Tako i jeszcze 2 innych firm jaki chce model i kolor i mi go babka sprowadzi do tego mam kartę stałego klienta więc upust 5 % na wszystkie produkty sprzedawane w tym sklepie i tam zamierzam kupić wszystko co mi brakuje dla maluszka.Zawsze to taniej wyjdzie jak się kupi w 1 miejscu wszystko.

Do góry