reklama
calineczka27
Fanka BB :)
jak tylko dojdzie paczuszka czyli powinna jutro to sie pochwalę:-)calineczko koniecznie pochwal sie jaką pościel kupiłaś ) uwielbiam ten wątek )
mó tez się czai na takie body :-)Muszę Wam się pochwalić pierwszym zakupem mojego S. gdy dowiedział się że będzie synuś
Zobacz załącznik 243518
prześliczne
P
pysia_23
Gość
Ja nie zamierzam kupować rożka, z 1 synkiem miałam becik z drugim mało go uzywałam bo już miałam wprawę do tego niewygodnie mi było karmić takiego opatulonego malucha, a poza tym czytałam,że maluch do prawidłowego rozwoju potrzebuje fikać rączkami i nóżkami a nie być uwięziony.
Moja mama jak zwykle będzie chciała, noworodka mieć podanego na podusi bo nie umie takie maleństwo wziąć na ręce.Zawsze to samo połóżmi na poduszkę inaczej nie dawaj mi ha ha ha
Miała 2 dzieci ma 2 wnuków a zawsze ten sam cyrk.
Dopiero jak maluch podrośnie to odważy się go wziąć na ręce bez podusi
Kerna-Ja tak przeliczam, kalkuluje, bo przy 3 dziecku to już nie ma szaleństw jak przy 1 gdzie sie kupowało masę zbędnych rzeczy.
Moja mama jak zwykle będzie chciała, noworodka mieć podanego na podusi bo nie umie takie maleństwo wziąć na ręce.Zawsze to samo połóżmi na poduszkę inaczej nie dawaj mi ha ha ha
Miała 2 dzieci ma 2 wnuków a zawsze ten sam cyrk.
Dopiero jak maluch podrośnie to odważy się go wziąć na ręce bez podusi
Kerna-Ja tak przeliczam, kalkuluje, bo przy 3 dziecku to już nie ma szaleństw jak przy 1 gdzie sie kupowało masę zbędnych rzeczy.
Kasiona
*NAUGHTY BABY* Pieluszki Wielorazowe - Gdańsk (1032356105) - Aukcje internetowe Allegro czy ktos ma doswiadczenia z tego typu pieluszkami?
Ubranka sliczne
Ubranka sliczne
*NAUGHTY BABY* Pieluszki Wielorazowe - Gdańsk (1032356105) - Aukcje internetowe Allegro czy ktos ma doswiadczenia z tego typu pieluszkami?
Kasiona o pieluszkach wielorazowych dużo wie Haszi. Gdzieś w tym temacie już opisywała wszystko.
P
pysia_23
Gość
Ja zakupiłam 1 pajacyka żółto-zielonego w rybki.
Jakoś puki mała sie nie urodzi wole kupować zielone,żółte czy kremowe co potem bojs nie będzie mykał w różu.Różnie to bywa.Z dziewczynki robi się chłopiec i na odwrót.
Łóżeczko tez będzie w zielono-żółtej kolorystyce i jak cos niunia będzie spała w takich kolorkach i większość ubranek będzie pod kolorek łóżeczka a na wyjścia można wskoczyć w róż a w domciu na żółto i zielono i już.
Jakoś puki mała sie nie urodzi wole kupować zielone,żółte czy kremowe co potem bojs nie będzie mykał w różu.Różnie to bywa.Z dziewczynki robi się chłopiec i na odwrót.
Łóżeczko tez będzie w zielono-żółtej kolorystyce i jak cos niunia będzie spała w takich kolorkach i większość ubranek będzie pod kolorek łóżeczka a na wyjścia można wskoczyć w róż a w domciu na żółto i zielono i już.
calineczka27
skrzat910
żyje dla nowego życia
Zobacz załącznik 243954Zobacz załącznik 243955Zobacz załącznik 243956Zobacz załącznik 243957
A to nasze zakupy z pobytu we Wrocławiu. Najbardziej to nam sie udał śpiworek różowy taki mięciusi jest i słodki.
A to nasze zakupy z pobytu we Wrocławiu. Najbardziej to nam sie udał śpiworek różowy taki mięciusi jest i słodki.
onionek
happy mama
leżaczek ekstra jak z reszta większość zabawek fisher i tez sie nad nim zastanawiamy )
o suuuper bo ja tez "czaje" sie na ten kocyk więc bardzo prosze o opinię jak juz dojdzie do ciebie ) zamówiłaś ten bardziej puszysty?? bo ja własnie taki chce a jest chyba jeszcze z mikrofibry...
Asiek? Kocyk juz dotarl. Jest super mieciutki, ale jednostronny :-)
Ponizej wklejam malusie body, ktore dostalam wczoraj w prezencie od przyjaciółki:
Załączniki
reklama