reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Wszystkie ciuszki, które juz zakupiłyście są prześliczne. Ja jeszcze nie mam nic, ale sobie chociaz poogladam. I chyba zaczne notowac co bede musiała zakupić;-)

reklama
calineczko koniecznie pochwal sie jaką pościel kupiłaś :)) uwielbiam ten wątek :))
jak tylko dojdzie paczuszka czyli powinna jutro to sie pochwalę:-)

Muszę Wam się pochwalić pierwszym zakupem mojego S. gdy dowiedział się że będzie synuś :-D
Zobacz załącznik 243518
mó tez się czai na takie body :-)

to i ja sie pochwale :) kupiona za 14zl juz z kosztami przesyłki na allegro :)

generalnie mm zapowiedziane ze dostane sporo ciuszków iwec staram sie nie szaleć, ale raz na jakis czas moge cos kupic :))
prześliczne:tak:

Ja nie zamierzam kupować rożka, z 1 synkiem miałam becik z drugim mało go uzywałam bo już miałam wprawę do tego niewygodnie mi było karmić takiego opatulonego malucha, a poza tym czytałam,że maluch do prawidłowego rozwoju potrzebuje fikać rączkami i nóżkami a nie być uwięziony.
Moja mama jak zwykle będzie chciała, noworodka mieć podanego na podusi bo nie umie takie maleństwo wziąć na ręce.Zawsze to samo połóżmi na poduszkę inaczej nie dawaj mi ha ha ha
Miała 2 dzieci ma 2 wnuków a zawsze ten sam cyrk.
Dopiero jak maluch podrośnie to odważy się go wziąć na ręce bez podusi :)
Kerna-Ja tak przeliczam, kalkuluje, bo przy 3 dziecku to już nie ma szaleństw jak przy 1 gdzie sie kupowało masę zbędnych rzeczy.

Ja zakupiłam 1 pajacyka żółto-zielonego w rybki.
Jakoś puki mała sie nie urodzi wole kupować zielone,żółte czy kremowe co potem bojs nie będzie mykał w różu.Różnie to bywa.Z dziewczynki robi się chłopiec i na odwrót.
Łóżeczko tez będzie w zielono-żółtej kolorystyce i jak cos niunia będzie spała w takich kolorkach i większość ubranek będzie pod kolorek łóżeczka a na wyjścia można wskoczyć w róż a w domciu na żółto i zielono i już.

oto kolejne zakupy

Załączniki

• SDC14088.JPG
    SDC14088.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 49
  • SDC14084.JPG
    SDC14084.JPG
    67,2 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC14083.JPG
    SDC14083.JPG
    66,6 KB · Wyświetleń: 44
  • SDC14089.JPG
    SDC14089.JPG
    59,7 KB · Wyświetleń: 48
  • SDC14082.JPG
    SDC14082.JPG
    64,3 KB · Wyświetleń: 45
  • SDC14086.JPG
    SDC14086.JPG
    61,5 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC14085.JPG
    SDC14085.JPG
    65,5 KB · Wyświetleń: 45
leżaczek ekstra jak z reszta większość zabawek fisher i tez sie nad nim zastanawiamy :))

o suuuper bo ja tez "czaje" sie na ten kocyk więc bardzo prosze o opinię jak juz dojdzie do ciebie :)) zamówiłaś ten bardziej puszysty?? bo ja własnie taki chce a jest chyba jeszcze z mikrofibry...

Asiek? Kocyk juz dotarl. Jest super mieciutki, ale jednostronny :-)

Ponizej wklejam malusie body, ktore dostalam wczoraj w prezencie od przyjaciółki:

Załączniki

• 100510_170610.jpg
    100510_170610.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 100510_170641.jpg
    100510_170641.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Dziewczyny pochwalę się już wszystkim co mam! :D A co mi tam ;-)

DSCN4175.jpgDSCN4169.jpgDSCN4180.jpgDSCN4171.jpg
DSCN4163.jpgDSCN4165.jpgDSCN4184.jpgDSCN4173.jpg
DSCN4177.jpgDSCN4182.jpg

Czekam jeszcze na parę rzeczy - jak tylko dojdą zrobię fotki i też wkleję :D

Do góry