kasialle
Fanka BB :)
Ja kupowałam na początku pampersy do momentu aż okazało się że kolejne chyba 2 albo 3 są tylko i wyłącznie zapachowe, a mój julek miał na nie uczulenie. Przerzuciłam się na huggisy, happy też próbowałam ale takie sztywne mi się wydają i nie pasowały mi. Cena tych 3 jest bardzo podobna no chyba że się trafi na promocję. Ja trafiłam na taką fajną w promocji że jak się kupi 7 megapaczek huggisów to 8 megapaczkę dostawało się gratis. Fajna sprawa, choć nie liczyłam czy faktycznie się opłacało. Próbowałam też pieluch z tesco i reala ale jestem średnio zadowolona. Wydają mi się że nie chłoną tak zapachu. No ale w ostateczności mogą być.
Co do leżaczków to mam taki po synusiu ale wydaje mi się że na początek to on raczej nie jest. Wibracje u nas się nie sprawdziły, nie poprawiały samopoczucia synusia.
Podkładów używałam raczej dla siebie po porodzie niż dla synka, nie zdażyło nam się żeby przemoczył nam się materac.
Co do leżaczków to mam taki po synusiu ale wydaje mi się że na początek to on raczej nie jest. Wibracje u nas się nie sprawdziły, nie poprawiały samopoczucia synusia.
Podkładów używałam raczej dla siebie po porodzie niż dla synka, nie zdażyło nam się żeby przemoczył nam się materac.