reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

no ja też półśpioszki z 3 pary i kaftaniki też z 3 pary musze zakupić ale kupię te:
polspiochy polspioszki bezuciskowe z bawelny 62 cm (1012713244) - Aukcje internetowe Allegro
i tu w pozostałych aukcjach za tą samą cenę kaftaniki można dobrać, ja kupuje u nich piżamki dla dzieci i bawełna super i nadruk sie nie spiera :)

Gaja te polspiochy rewelacja,naprawde,ja tez polecam,takie na szerokiej gumce

a co do laktatora to ja mam i reczny i na prad,jeden reczyn aventu i bylam bardzo zadowolona,a z elektrycznego z babyono niestety nie

reklama
No ja to mialam taki nawał mleka że po 3 dniach mialam aż gorączkę. Leżałam po cesarce 5 dni i bardzo krępujące było dla mnie masowanie i spuszczanie sobie mleka podczas gdy na sali było na 5 i u prawie każdej byli goście. Myślałam że umrę z bólu, szwagierka potem i pożyczyła taki zwykły laktator i strasznie musiałam się przy nim napocić żeby cosik wycisnąć. Teraz zamierzam to zmienić ;))

Gaja te polspiochy rewelacja,naprawde,ja tez polecam,takie na szerokiej gumce

a co do laktatora to ja mam i reczny i na prad,jeden reczyn aventu i bylam bardzo zadowolona,a z elektrycznego z babyono niestety nie

Z aventu tez słyszałam że są dobre, ostatnio buszowałam po internecie i strasznie MEDELA wychwalają.

Z aventu tez słyszałam że są dobre, ostatnio buszowałam po internecie i strasznie MEDELA wychwalają.

Mycha bo tak na pierwszy rzut oka to wydaje sie oki,tylko kwestia tego jak bedzie brodawke ciągnąl
mnie tak elektryczny ciagnąl ze lzy mi plynely,dlatego nim pizgnelam i tylko korzystalam z recznego

Dziewczyny a co z laktatorami?? Macie jakieś doświadczenia np. z laktatorek ręcznym Medela? Chcialabym sobie jakiś zakupić, byleby nie był za drogi a skuteczny. Bardzo się męczyłam przy Hubercie z nawałem pokarmu będąc w szpitalu, teraz koniecznie chcę zabrac ze soba laktator!!
1021958752

Wygląda jak rakieta...

Laktator do szpitala to rzecz niezbedna, ja nie mialam po pierwszym porodzie i strasznie sie meczylam, ale nikt mi niestety nie podpowiedzial,ze nalezy go miec. Potem szybciutko mąż mi zakupił ręczny z aventu i sprawdzil sie niezle. jeszcze go mam w idealnym stanie jest, wiec na pewno pojedzie ze mna w torbie na porod. Elektrycznego nigdy nie próbowałam, wiec nie mam zdania na ten temat.

Co do laktatorów to ja miałam ręczny tommy tippee- całkiem niezły, ciągnął chyba ok, tylko ,że ja pokarmu nie miałam i nic mi nie leciało-zobaczymy jak to teraz będzie...

A możecie coś powiedzieć na temat ręcznego lakatora Baby Ono? Koleżanka dopiero co urodziła, ale miła problemy z karmieniem i jej jest nie potrzebny i chce go sprzedać... Nio i mam mętlik w głowie czy warto :)

laktator.jpg

reklama
ja słyszałam ze one sa kiepskie... na allegro można kupić za "śmieszne" pieniądze używane ale jak nowe laktatory aventu czy medeli i ja sie wlasnie na takie rozwiazanie skusze... z Jucia mialam aventu i był ok... tylko ja prawie mleka nie miała :(( musiałam wypijac te cholerne herbatki laktacyjne- ale pomogły.... jednak ja nie wiem co to znaczy nawał pokarmu...

Do góry