reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

ja sobie też poprawiłam humorek zakupami w lumpku wyszperałam dwa pajace jak nowe i dwa bodziaki też nowiuśkie zapłaciłam tylko 12 zł normalnie szok i kupiłam dziś taką słodką czapusie na jesień taką jakby pilotke słiczna jest

reklama
ja tez dzis kupilam body dla malego i pajacyka :-) na allegro wyhaczylam mieciutki kocyk, tylko kolor jeszcze wybieram. chcialabym, zeby moje konto bankowe bylo studnia bez dna - wtedy kupilabym milion rzeczy dla maluszka dziennie :-)

Kasiona - a ja dziś dzięki Tobie upolowałam półśpiochy DINUSIE :D Bardzo Ci dziękuję!!! :) Niestety tych drugich nie było, ale chociaż jedne mi się udało zamówić :) Do tego kupiłam bluzeczkę, bo jak narazie mam same pajacyki i body :)
Czekam też na przesyłki z allegro - wspomnniany wyżej śpiworek i dokupiłam jeszcze parę innych rzeczy... Muszę przystopować bo z torbami puszczę i siebie i męża :D

Witam!
Ja na allegro musze kupic pieluchy tetrowe,bo tu w Irlandii sa do niczego,wlasnie sie rozgladam.Tez juz mam chrapke na szalone zakupy dla dzidzi ale to dopiero po 19 maja jak juz sie dowiem co tam w brzuniu mieszka:).Mam z lumpa pare ciuszkow...bo tak cudownym ciuszkom nie da sie oprzec:)ale jak juz w padne do sklepu to sama sie boje ze ogarnie mnie szal i mezo sie wkrzy ze kupuje jakgbym miala urodzic piecioraczki hehhe .UDANYCH ZAKUPOW LASECZKI!!

Kasiona - a ja dziś dzięki Tobie upolowałam półśpiochy DINUSIE :D Bardzo Ci dziękuję!!! :) Niestety tych drugich nie było, ale chociaż jedne mi się udało zamówić :) Do tego kupiłam bluzeczkę, bo jak narazie mam same pajacyki i body :)
Czekam też na przesyłki z allegro - wspomnniany wyżej śpiworek i dokupiłam jeszcze parę innych rzeczy... Muszę przystopować bo z torbami puszczę i siebie i męża :D

Super bardzo sie ciesze, ja tez poluje jeszcze na takie polspiochy tylko w wiekszym rozmiarze zakochalam sie w nich normalnie :) i do tego za ta cene naprawde sie oplaca :) pozdrawiam

a ja wczoraj zakupilam buteleczke dla dzieka, planuje karmic piersia ale jak mowi lekarz warto miec jedna w razie czego, w tym miesiac zamierzamy zakupic tez lozeczko, tylko nie mozemy sie z Seba dogadac w tej sprawie

Dziewczyny a co z laktatorami?? Macie jakieś doświadczenia np. z laktatorek ręcznym Medela? Chcialabym sobie jakiś zakupić, byleby nie był za drogi a skuteczny. Bardzo się męczyłam przy Hubercie z nawałem pokarmu będąc w szpitalu, teraz koniecznie chcę zabrac ze soba laktator!!
1021958752

reklama
OO, to laktator warto zabrać do szpitala? Dobrze, że o tym wspomniałaś bo nie myslałam, że mógłby się przydać. Muszę sobie zrobić jakąś listę wreszcie.

Do góry