reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
No ja juz tez troszke mam:)chociarz nie powinnam kupowac bo po siostrze dzidzi bede miala wszytko....ale wez i nie kup hehe jak to wsyztko takie ladniusie:) dzisja kupilam 4 pajacyki sliczne a takie malutkie!
Pozdraiwam!!i zycze udanych zakupow:)

A ja dzisiaj nie mogłam się oprzeć i też zrobiłam pierwsze zakupy:-)
Co prawda kupiłam większe rozmiary bo malutkie dostanę od koleżanki która urodziła w tym miesiącu. Moja siostra się śmieje że zaczyna ogarniać nas szaleństwo zakupowe:-D

To i ja się pochwalę - znalazłam na allegro super śpiworek i zamówiłam :D Jak tylko dotrze dam znać czy rzeczywiście jest się czym zachwycać!!! :p

Zdjęcie z aukcji, widać tam login sprzedającego ;)

Załączniki

• 1018552593.jpg
    1018552593.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
A mnie dzis mile zaskoczyła szwagierka mówiąc, ze po wozek mam sie zgłosic do niej. Jest to wozeczek kombi: głeboki + spacerówka. No , humorek juz mam lepszy :)

Ostatnia edycja:
Do góry