Dziewczyny jakich lezaczkow bujaczkow uzywalyscie, czy tez uzywacie? Jaki jest najkepszy?Kolezanka prosila mnie o rade, ale ja mam taki ktorego nie polecam (Fisher Price)- dziecko nie moze w nim lezec, a siedzac ma pupe nizej niz nozki, tak jakby w kubelku. Poza tym mimo zapewnien sprzedawcy nie nadaje sie dla dziecka 2 miesiecznego. Dostalam w prezencie, wiec nic nie moglam z nim zrobic.
reklama
Ja mam bruin nie wiem czy to popularna gdzie indziej niż tutaj firma. Kupiłam go, bo jako jedyny w sklepie rozkładał się na płasko, ale też tyłek zapadnięty. Nie wiem czy są jakieś leżaczki, takie całkiem równe, bo kupowaliśmy dla hrabiny w takim wielkim sklepie zabawkowym gdzie wybór był spory i żaden moim zdaniem nie był odpowiedni dla 2 miesięcznego dzidziusia. Moja Laura wtedy akurat tyle miała, ja ją nawet wkładałam do każdego żeby sprawdzić w praktyce i naprawdę ciężko było mi zdecydować się na któryś. Ten wzięłam też bez przekonania, a potem kładłam hrabinę do niego w takiej wkładce z wózka żeby miała proste plecy. Teraz to wcale nie lubi leżeć w leżaczku
Jesli ktos szuka dobrego krzeselka do karmienia to polecam Fisher Price krzeselko z serii rainforest. Jestesmy wlascicielami takiego mebelka
Krzeselko posiada 7-stopniowa regulacje wysokości i 3-stopniowa regulacje oparcia, szelki , kółeczka z blokadą ,2 tacki: podstawowa i tacka na posiłki (może być myta w zmywarce)
Pokrycie jest wykonane z latwego do czyszczenia materialu a samo krzeselko bardzo łatwe do złożenia, przechowywania i transportu.
Polecam!
Krzeselko posiada 7-stopniowa regulacje wysokości i 3-stopniowa regulacje oparcia, szelki , kółeczka z blokadą ,2 tacki: podstawowa i tacka na posiłki (może być myta w zmywarce)
Pokrycie jest wykonane z latwego do czyszczenia materialu a samo krzeselko bardzo łatwe do złożenia, przechowywania i transportu.
Polecam!
Marja
Fanka BB :)
Co do smoczkow to tez Lovi przerabialismy - okropienstwo - nie wiem jak moga dopuszczac do sprzedazy takie paskudstwo - 3 tyg i smoczek jest nie do uzywania - ta guma zlazi,a sam obrazek z tarczki w jeden tydzien i sladu po nim nie ma.
Teraz uzywamy TT i jest genialny - taki ortodontyczny - maluch b.chetnie go zaakceptowal i nic sie z nim nie dzieje. Naprawde polecam.
Teraz uzywamy TT i jest genialny - taki ortodontyczny - maluch b.chetnie go zaakceptowal i nic sie z nim nie dzieje. Naprawde polecam.
Kinia1
Wrześniowa mama '10
marija co do lovi niestety się z Tobą nie zgodzę. My mamy, Nadia innego nie chce i powiem, że używamy go już długo, bo od ponad 3 miesięcy i nic się z nim nie dzieje. Co prawda obrazek zszedł, ale guma się trzyma i narzekac na niego nie mogę, a Nadka prawie się z nim nie rozstaje. A przerobiłyśmy sporo smoczków i zwłaszcza te profilowane to było dla niej coś okropnego, pluła i krzyczała... Także może jakiś felerny model Ci się trafił.
mb1 a jaki masz fisher price? Ja też mam z tej firmy taki różowy z zawieszkami motylków i kwiatka grającego i jestem zadowolona z niego. Zaraz poszukam zdjęcia i wkleję linka. Fisher Price Uspokajający leżaczek z zabawkami T5051 - zdjęcia, foto, galeria produktu
mb1 a jaki masz fisher price? Ja też mam z tej firmy taki różowy z zawieszkami motylków i kwiatka grającego i jestem zadowolona z niego. Zaraz poszukam zdjęcia i wkleję linka. Fisher Price Uspokajający leżaczek z zabawkami T5051 - zdjęcia, foto, galeria produktu
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Ja mojego leżaczka zaczęłam używac jak Nadka miała 3miesiące, ale w sumie dopiero wtedy go dostałam. Ale moja szwagierka dostanie go w spadku niebawem i ona ma zamiar zacząc szybko sadzac swoją niunię w tym leżaczku. Jak dla mnie on jest super nawet dla maluszków.
U nas tez ze smoków lovi ta otoczka silikonowa się łuszczyła jak skóra na wężu Teraz ssie z canpola i jest ok.
A poradźcie mamuśki parasolkę wózeczek aby rozkładał się do spania, był w miarę mały po złożeniu i nie kolosalnie drogi bo do samochodu jednak musimy zakupić
A poradźcie mamuśki parasolkę wózeczek aby rozkładał się do spania, był w miarę mały po złożeniu i nie kolosalnie drogi bo do samochodu jednak musimy zakupić
gaja - ja ostatnio kupowałam lekka spacerówkę - w sklepie testowałam coneco saturn i był dość fajny ale po namysłach zdecydowaliśmy sie kupić wózek espiro magic 3, kupilismy używany, bardzo fajnie sie prowadzi, jest leciutki i oparcie regulowane fajnie do spania mała jest zadowolona noo i zajmuje malutko miejsca w bagażniku, tylko kosz na zakupy jest malutki i nie da sie do niego nic włozyc jak jest oparcie rozłozone ale nam on nie jest potrzebny ;d
reklama
gaja ja mam identyczny jak tenWOZEK SPACEROWKA MINI BABY DESIGN SPACEROWY promom (1561529448) - Aukcje internetowe Allegro różni się od mojego tylnimi kólkami bo ja mam podwójne, z tym że dostałam go w spadku po koleżance rewelacja nawet po wertepach(polnych drogach) świetnie się prowadzi jest lekki śmiało mogę go z małym po schodach znieść i mieści się z łatwością w bagażniku mało miejsca zajmuje