reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Dziewczyny jakich lezaczkow bujaczkow uzywalyscie, czy tez uzywacie? Jaki jest najkepszy?Kolezanka prosila mnie o rade, ale ja mam taki ktorego nie polecam (Fisher Price)- dziecko nie moze w nim lezec, a siedzac ma pupe nizej niz nozki, tak jakby w kubelku. Poza tym mimo zapewnien sprzedawcy nie nadaje sie dla dziecka 2 miesiecznego. Dostalam w prezencie, wiec nic nie moglam z nim zrobic.

reklama
Ja mam bruin nie wiem czy to popularna gdzie indziej niż tutaj firma. Kupiłam go, bo jako jedyny w sklepie rozkładał się na płasko, ale też tyłek zapadnięty. Nie wiem czy są jakieś leżaczki, takie całkiem równe, bo kupowaliśmy dla hrabiny w takim wielkim sklepie zabawkowym gdzie wybór był spory i żaden moim zdaniem nie był odpowiedni dla 2 miesięcznego dzidziusia. Moja Laura wtedy akurat tyle miała, ja ją nawet wkładałam do każdego żeby sprawdzić w praktyce i naprawdę ciężko było mi zdecydować się na któryś. Ten wzięłam też bez przekonania, a potem kładłam hrabinę do niego w takiej wkładce z wózka żeby miała proste plecy. Teraz to wcale nie lubi leżeć w leżaczku

Jesli ktos szuka dobrego krzeselka do karmienia to polecam Fisher Price krzeselko z serii rainforest. Jestesmy wlascicielami takiego mebelka :)
Krzeselko posiada 7-stopniowa regulacje wysokości i 3-stopniowa regulacje oparcia, szelki , kółeczka z blokadą ,2 tacki: podstawowa i tacka na posiłki (może być myta w zmywarce)
Pokrycie jest wykonane z latwego do czyszczenia materialu a samo krzeselko bardzo łatwe do złożenia, przechowywania i transportu.
Polecam!

Co do smoczkow to tez Lovi przerabialismy - okropienstwo - nie wiem jak moga dopuszczac do sprzedazy takie paskudstwo - 3 tyg i smoczek jest nie do uzywania - ta guma zlazi,a sam obrazek z tarczki w jeden tydzien i sladu po nim nie ma.
Teraz uzywamy TT i jest genialny - taki ortodontyczny - maluch b.chetnie go zaakceptowal i nic sie z nim nie dzieje. Naprawde polecam.

marija co do lovi niestety się z Tobą nie zgodzę. My mamy, Nadia innego nie chce i powiem, że używamy go już długo, bo od ponad 3 miesięcy i nic się z nim nie dzieje. Co prawda obrazek zszedł, ale guma się trzyma i narzekac na niego nie mogę, a Nadka prawie się z nim nie rozstaje. A przerobiłyśmy sporo smoczków i zwłaszcza te profilowane to było dla niej coś okropnego, pluła i krzyczała... Także może jakiś felerny model Ci się trafił.

mb1 a jaki masz fisher price? Ja też mam z tej firmy taki różowy z zawieszkami motylków i kwiatka grającego i jestem zadowolona z niego. Zaraz poszukam zdjęcia i wkleję linka. Fisher Price Uspokajający leżaczek z zabawkami T5051 - zdjęcia, foto, galeria produktu

Roucha, Kinia dziekuje za odp.
Kinia nie moge znalezc mojego modelu. Teraz jest ok, gdy Laura juz siedzi, ale na pewno nie nadaje sie dla dzieci od dnia narodzin. Ja ja zaczelam w nim sadzac, gdy miala prawie 5 miesiecy

Ja mojego leżaczka zaczęłam używac jak Nadka miała 3miesiące, ale w sumie dopiero wtedy go dostałam. Ale moja szwagierka dostanie go w spadku niebawem i ona ma zamiar zacząc szybko sadzac swoją niunię w tym leżaczku. Jak dla mnie on jest super nawet dla maluszków.

U nas tez ze smoków lovi ta otoczka silikonowa się łuszczyła jak skóra na wężu :tak: Teraz ssie z canpola i jest ok.

A poradźcie mamuśki parasolkę wózeczek aby rozkładał się do spania, był w miarę mały po złożeniu i nie kolosalnie drogi bo do samochodu jednak musimy zakupić:confused2:

gaja - ja ostatnio kupowałam lekka spacerówkę - w sklepie testowałam coneco saturn i był dość fajny :) ale po namysłach zdecydowaliśmy sie kupić wózek espiro magic 3, kupilismy używany, bardzo fajnie sie prowadzi, jest leciutki i oparcie regulowane fajnie do spania :) mała jest zadowolona :) noo i zajmuje malutko miejsca w bagażniku, tylko kosz na zakupy jest malutki i nie da sie do niego nic włozyc jak jest oparcie rozłozone ale nam on nie jest potrzebny ;d

reklama
Do góry