reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Ja już też upatrzyłam sobie wózeczek ale z zakupem poczekam do sierpnia pewnie. Mój faworyt to Mutsy i też na żywo sprawdziłam wszystko a potem na allegro postaram się wyhaczyć jakiś używany. Poprzednio kupiłam używany za 1050 a po przeszło :laugh2:roku użytkowania sprzedałam za 1150:-D to był prawdziwy interes ;-)
A w czwartek w H&M kupiłam rajtuzki dla maleństwa po 5 zł za sztukę bo była wyprzedaż :szok: po zakupach czułam się jak myśliwy wracający ze zwierzyną po polowaniu :-D

reklama
To ostatnio jak bylismy w Panoramie to weszlismy do takiego sklepu (który pierwszy raz widziałam) Pepko i tam zakupilam pierwszy ciuszek dla maluszka za 3,99 :) Poki co jeden ale cos czuje ze jak dowiemy sie plci to tez sklep bedzie moim ulubionym :) Tam sa rzeczy dla dzieci w roznym wieku i w fajnych niskich cenach :)

JA też pepco odwiedzam i to nie tylko z powodu ciuszków dziecięcych...
Maxi Cosi MURA 3 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1002218598) - Aukcje internetowe Allegro

MAXI COSI MURA 3 +PEBBLE +SPIWOR 24h WAWA wyprzed (974415987) - Aukcje internetowe Allegro

A ja się zdecydowałam na ten wózek, drogi jak holera,ale niech maleńka wie czym się wozić od małego...tylko w wersji 2010 są kiepskie kolory, bardziej podobają mi się te kolekcje 2008/2009 tak więc może zakupię te starsze modele a i taniej wyjdzie ale w tych wózkach jestem zakochana oglądam się za nimi na ulicy.

To ostatnio jak bylismy w Panoramie to weszlismy do takiego sklepu (który pierwszy raz widziałam) Pepko i tam zakupilam pierwszy ciuszek dla maluszka za 3,99 :) Poki co jeden ale cos czuje ze jak dowiemy sie plci to tez sklep bedzie moim ulubionym :) Tam sa rzeczy dla dzieci w roznym wieku i w fajnych niskich cenach :)

Jak mieszkałam w Olsztynie często zaglądałam do pepko -m są tam fajne rzeczy w przystępnych cenach :-)
Jeżeli chodzi o ubranka to ja już mam jedną dostawę, mój mąż przywiózł mi w piątek od swojej kuzynki 2 reklamówki ciuszków rozmiar 56 tylko że większość różowych (kupowała różowe bo miała być dziewczyna a w marcu urodziła chłopaka :-)) dostanę jeszcze przynajmniej 2 dostawy (od siostry ciotecznej- urodziła synka w styczniu i mojej siostry- urodziła córę w lutym)... normalnie już nie mogę się doczekać kiedy wezmę swoje maleństwo na rękę ale wiem że dla jego dobra muszę jeszcze troszeczkę zaczekać ...

Ja z zakupami wstrzymam się, aż poznam płeć maluszka. Po młodej muszę wówczas zrobić przegląd ciuszków i powolutku zaczać dokupywać brakujące szmatki!!

Ja z zakupami wstrzymam się, aż poznam płeć maluszka. Po młodej muszę wówczas zrobić przegląd ciuszków i powolutku zaczać dokupywać brakujące szmatki!!
małpeczko dokładnie mam taki sam zamiar, na razie sobie oglądam rózne cudeńka, ale wiem ze w mojej szafie czekaja takie słodkości...ach jeszcze miesiąc i BYC MOZE sie dowiemy płci, wtedy juz na serio musze zrobić ostry przegląd ciuszków. Ale na razie nie mogłam sie powstrzymac i zakupiłam sliczny kocyk z mikrofibry, mięciuchny i w slicznych pastelowych kolorkach.

No mnie tez starsznie korci -szczególnie te słodkie sukienusie:-p:zawstydzona/y: No ale się powstrzymuje dopóki nie znamy płci dzidziusia. Na szczęście największy wydatek czyli wózek mamy z głowy bo dostaniemy w spadku po bracie Michała-to znaczy po jego synku ;-)

reklama
JA też pepco odwiedzam i to nie tylko z powodu ciuszków dziecięcych...
Maxi Cosi MURA 3 Blue Note + Gondola + Cabrio Fix (1002218598) - Aukcje internetowe Allegro

MAXI COSI MURA 3 +PEBBLE +SPIWOR 24h WAWA wyprzed (974415987) - Aukcje internetowe Allegro

A ja się zdecydowałam na ten wózek, drogi jak holera,ale niech maleńka wie czym się wozić od małego...tylko w wersji 2010 są kiepskie kolory, bardziej podobają mi się te kolekcje 2008/2009 tak więc może zakupię te starsze modele a i taniej wyjdzie ale w tych wózkach jestem zakochana oglądam się za nimi na ulicy.

U nas też MURA jest faworytem. Rekonesans po sklepie z wózkami mamy zaliczony :) zastanawialismy sie pomiędzu MURĄ a MUTSY Pan w sklepie polecił bardziej Mure tylko ja wolę z 4 kółkami.

Do góry