sylwia781122
Fanka BB :)
przepraszam ale pierwsze skojarzenie ,jakbym byka za rogi trzymala, ale o moje zdanie , jednak jezeli latwo sie prowadzi i ma inne plusy a najwazniejsze ze sie podoba to chyba bedzie trafny wybor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale niesamowity jakis ten wozek, zwlaszcza rączka, jejciu, czy tam jest jakis mechanizm czy cos bo nie wiem.a mi bardzo "wkręca" sie ten wózek.... a nie mieliśmy głębokiego kupować tylko nową spacerówkę.... hmm trzeba bedzie to jeszcze raz przedyskutowac... Nowość LEVIROO CORE Spacerówka Gondola Fotelik (992265036) - Aukcje internetowe Allegro
mojemu bardzo podoba sie jeszcze ten Wózek 6Tec 2008 a ja szaleje za tym Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Loola Kenzo i chyba z tych 3 jakis wybierzemy...
a mi bardzo "wkręca" sie ten wózek.... a nie mieliśmy głębokiego kupować tylko nową spacerówkę.... hmm trzeba bedzie to jeszcze raz przedyskutowac... Nowość LEVIROO CORE Spacerówka Gondola Fotelik (992265036) - Aukcje internetowe Allegro