reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

ja mam to szczeście że moja mama zawsze sie pyta co kupic dziewczynką w prezencie tylko ona z reguły przeznacza po 50zl na jedna wiec bez sensu zeby kupywala cos nowego a ja maniaczka allegrowa zawsze cos znajde używanego w dobrej cenie :))

Ja właśnie wylicytowałam akwarium na allegro, używane bo przecież tego dziecko nie używa tylko patrzy więc po co tyle pieniędzy na nowe kupować.
Mojemu karuzela juz tylko na kwadrans starcza potem jest znudzony (jeszcze niedawno potrafił z godzinę na nią patrzeć)

reklama
Ja właśnie wylicytowałam akwarium na allegro, używane bo przecież tego dziecko nie używa tylko patrzy więc po co tyle pieniędzy na nowe kupować.
Mojemu karuzela juz tylko na kwadrans starcza potem jest znudzony (jeszcze niedawno potrafił z godzinę na nią patrzeć)
haha czyli pomogłam z pomysłem :))) ja tez zawsze uzywane kupuje- nie mam zamiaru przepłacać a zabawki fishera mają to do siebie ze nawet uzywane wyglądają jak nowe :))

Jakie śliczne te nasze dzieciaczki, a jak szybko rosną:)

A ja w końcu zdecydowałam się na leżaczek.

DSC01060.jpgDSC00964.jpgDSC00968.jpgDSC01041.jpgDSC01061.jpg
pencil.png

A ja takie ubranko do chrztu kupiłam , używane na allegro, a takie samo widziałam w sklepach internetowych za 130 zł ja dałam 45 zł
ubranko.jpg

jaka boska kamizelka i musznik- wymiękam :))))

Kredeczko suuuper kojec i za jaką cene :))

Anitas prosze jak lezaczek sie spodobał :) swoja droga to chyba wiekszosc mam ma właśnie ten z fishera :) tez chciałam go kupic ale jakos wyszło ze skusiłam sie na huśtawke...

haha czyli pomogłam z pomysłem :))) ja tez zawsze uzywane kupuje- nie mam zamiaru przepłacać a zabawki fishera mają to do siebie ze nawet uzywane wyglądają jak nowe :))
Ja tez wiekszosc rzeczy kupuje uzywanych ( przewaznie Fisher Price) i potem je jeszcze sprzedaje. Przy moim pierwszym synusiu kupowalam wszystko nowe , wtopilam kupe kasy a nie wszystkie zabawki byly w 100% utrafione.

reklama
Akderk- super zakupy :) Tez marze o tym łóżeczku turystycznym do domku letniskowego na przyszly rok, na iosne by sie juz przydalo :) Jak sprzedam kołyskę to kupie podobne łózeczko, extra!
Anitas, super fotki, Kamilek przesłodki!

Do góry