dziewczynki fajna promocje zrobiło tesco teraz przez 3 noce wszystkie zabawki dodatkowo jeszcze 20 % taniej tu macie linko do katalogu Nocą zabawki 20% taniej - Produkty - Tesco
reklama
paulka24
Fanka BB :)
w tamtym roku w tesco tez była taka nocka z promocjami tylko nie pamiętam ile %
agnieszka75
zastanawiam się nad czymś na mikołaja i myślę o takim sprzęcie do zabawi little tikes 5 w 1 tylko nie wiem czy mała już będzie się tym bawić. Widziała z Was któraś tą zabawkę "na żywo" i może coś o niej powiedzieć?
Agnieszka nie wiem dokładnie o jaka zabawke ci chodzi ale my tej firmy mamy po Julci to LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS! (1290588753) - Aukcje internetowe Allegro generalnie bardzo fajna zabawka małej sie bardzo podobała tylko mnie irytowały melodyjki jakoś w zabawkach fisher są przyjemniejsze... Lenka w spadku po kuzynce dostała jeszcze taką NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 3W1 GRATIS!! (1320818618) - Aukcje internetowe Allegro no ale to praktycznie to samo
Mycha1
Dziewczynki a macie jakieś doświadczenia z nianiami elektrnicznymi? Chcę kupic ale wacham się którą wybrac, dobrą a w niskiej cenie..
agnieszka75
Dzięki Asiek pewnie zrezygnuję bo to co przy synach jak byli mali najbardziej mnie irytowało to upierdliwe melodie, które śniły mi się po nocach.
dla dziewczyn , ktore nie moga wylaczyc poduszek na przednich siedzeniach, propnuje cos takiego:
eBay.ie: BABY REAR FACING NEWBORN/GROUP 0 CAR SEAT VIEW MIRROR (item 180574880694 end time 14-Dec-10 17:00:57 GMT)
nie szukalam na allegro, ale pewnie tez mozna znalezc...ja kupie jak FIlip bedzie troszke wiekszy, zebym mogla znowu usiasc na miejscu pasazera z przodu a mam nadzieje, ze na miejscu kierowcy tez niedlugo
eBay.ie: BABY REAR FACING NEWBORN/GROUP 0 CAR SEAT VIEW MIRROR (item 180574880694 end time 14-Dec-10 17:00:57 GMT)
nie szukalam na allegro, ale pewnie tez mozna znalezc...ja kupie jak FIlip bedzie troszke wiekszy, zebym mogla znowu usiasc na miejscu pasazera z przodu a mam nadzieje, ze na miejscu kierowcy tez niedlugo
Marja
Dziewczyny wybaczcie pytanie, bo pewnie nie raz o tym pisalyscie ale nie dokopie sie tego pewnie , a maluch spi i korzystam z internetu na piatym biegu:-) . Powiedzcie jaka mate edukacyjna byscie polecily ? bo chce jakas kupic - niekoniecznie najdrozsza :-)
ja kupiłam taką ** MATA Tiny Love KICK & DISCOVER ** PROMOCJA (1325881064) - Aukcje internetowe Allegro używana na allegro z przesyłką wyniosła mnie 65zl a wyglada jak nowa i jest bardzo fajna
a taka sama bede sprzedawac za nie duze pieniadze http://allegro.pl/fisher-price-h8096-mata-edukacyjna-3w1-materacyk-i1296491901.html moze jestes zainteresowana ??
a taka sama bede sprzedawac za nie duze pieniadze http://allegro.pl/fisher-price-h8096-mata-edukacyjna-3w1-materacyk-i1296491901.html moze jestes zainteresowana ??
reklama